1 PE-punten
€ 0
Nu inschrijven

Algemene informatie

Ontdek de waarde van ketenoptimalisatie tijdens de inspirerende Vrij-Mi-Know Vrij-Mi-Know: Optimaliseer uw Ketenprocessen – een diepgaande Analyse van de Ketenwet met Gerco Rietveld. Als ervaren trainer en auteur op het gebied van inkoopmanagement neemt Gerco Rietveld u mee in de complexe wereld van de ketenwet. Leer hoe u uw ketenprocessen kunt optimaliseren, efficiëntie kunt verhogen en risico’s kunt beperken. Met zijn diepgaande kennis en praktische benadering helpt Gerco Rietveld u als registercontroller om grip te krijgen op de uitdagingen van de ketenwet. Ontdek de impact van recente ontwikkelingen, leer hoe u waardegerichte inkoop kunt implementeren en bouw aan veerkrachtige ketenstructuren. Schrijf u vandaag nog in voor de Vrij-Mi-Know en laat Gerco Rietveld u begeleiden naar een succesvolle ketenoptimalisatie.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Gerco Rietveld is een gerenommeerde trainer en auteur op het gebied van de ketenwet en inkoopmanagement. Met zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring heeft hij zich gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen en het navigeren door complexe ketenstructuren. Gerco rietveld’s passie voor het vak en zijn vermogen om complexe concepten helder uit te leggen maken hem een waardevolle bron van expertise voor registercontrollers. Zijn boeken en artikelen bieden praktische inzichten en effectieve strategieën om de ketenwet te begrijpen en toe te passen in uw organisatie. Met zijn inspirerende lezing tijdens deze Vrij-Mi-Know brengt Gerco Rietveld zijn expertise en enthousiasme over naar registercontrollers, waardoor zij in staat zijn om de uitdagingen van de ketenwet effectief aan te gaan en de inkoopprocessen te optimaliseren.

Bekijk ook de VRC Finance Academy cursus ‘Inkoop & Control‘ gegeven door Gerco Rietveld.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers