1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Rob van Es zal diepgaand ingaan op maatschappelijke trends die relevant zijn voor financials, waarbij hij het jaar 2008 beschouwt als een cruciaal keerpunt. Hij zal de scheiding der financiële geesten belichten, de evolutie van ethische normen bespreken, en inzoomen op onderwerpen als codificatie en risicobeheersing. Daarnaast zal hij dieper ingaan op de beroeps- of gedragscode van de controller, en de toegevoegde waarde van ethiek benadrukken, niet alleen binnen de code, maar ook daarbuiten. Mis deze unieke kans niet om inzichten te verwerven die essentieel zijn voor jouw professionele ontwikkeling en de impact van ethiek in de financiële wereld beter te begrijpen.

De sessie kijkt vooruit naar trainingen als:

  • Morele Besluitvorming voor Auditors en Controllers op 7 maart 2024;
  • Ethiek en Internationale Cultuurverschillen op 21 maart 2024;
  • Moresprudentie ontwikkelen op 23 april 2024.

Over de docent/spreker

Als docent aan de Universiteit van Amsterdam en auteur van meerdere werken, is Rob van Es een pionier op het gebied van ethiek in de financiële wereld. Zijn specialisatie in de samenhang van cultuur, ethiek en politiek in organisaties maakt hem een autoriteit op dit gebied. Tijdens deze sessie deelt hij waardevolle inzichten die je professionele perspectieven zullen verrijken.

Programma

De sessie begint om 16:00 uur en biedt niet alleen waardevolle inzichten voor uw professionele ontwikkeling, maar ook de mogelijkheid om 1 PE-uur te verdienen.

Mis deze kans niet om uw kennis bij te spijkeren en te netwerken met andere registercontrollers. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers