1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Ontdek hoe u als registercontroller het gedrag kunt detecteren dat potentieel schadelijk kan zijn voor de reputatie en het imago van uw bedrijf. Tijdens deze Vrij-Mi-Know zullen Femke de Vries en Marlies de Vries hun diepgaande expertise op het gebied van fraudebestrijding en risicobeheer met u delen. Leer effectieve technieken en strategieën om verdacht gedrag te identificeren, interne processen te optimaliseren en proactief te handelen ter bescherming van de reputatie van uw organisatie. Bereid uzelf voor en bouw een solide verdediging op tegen reputatieschade met de waardevolle kennis en vaardigheden die u tijdens deze Vrij-Mi-Know zult vergaren.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Femke de Vries is een gerenommeerde expert op het gebied van fraudebestrijding en ethiek in de financiële wereld. Met een indrukwekkende staat van dienst als onderzoeker en consultant, heeft ze een passie voor het ontrafelen van complexe financiële misdrijven en het implementeren van effectieve maatregelen om deze te voorkomen. Haar scherpe inzichten en strategische benadering maken haar een waardevolle bron van kennis en inspiratie voor registercontrollers die streven naar integriteit en compliance.

Marlies de Vries is een zeer ervaren trainer en consultant op het gebied van finance en risk management. Momenteel is zij werkzaam als Kwartiermaker Toekomst Accountancysector bij het Ministerie van Financiën. Met een indrukwekkende achtergrond in de financiële sector en als voormalig partner bij &Samhoud, heeft ze uitgebreide expertise in het begeleiden van organisaties bij complexe vraagstukken op het gebied van financiële strategie, governance en compliance. Haar doortastende aanpak en sterke communicatieve vaardigheden stellen haar in staat om u te inspireren en te begeleiden bij het nemen van strategische beslissingen en het opbouwen van veerkrachtige financiële systemen.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers