1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Op 2 februari 2024 nodigen we alle registercontrollers uit voor een inspirerende Vrij-Mi-Know sessie met Henk Vlootman, een internationaal erkende Senior Power BI business consultant en 11-voudig Microsoft Most Valued Professional (MVP) in Data Platform. Deze sessie biedt een diepgaand inzicht in de voordelen van Power BI voor moderne organisaties en met name voor registercontrollers. In de wereld van Business Intelligence is Power BI een gamechanger, maar het implementeren ervan vereist strategisch inzicht. Henk Vlootman zal deelnemers begeleiden door het vijflagen model voor BI, waarbij de focus ligt op het dataproces van ruwe data naar waardevolle inzichten. Ontdek hoe Power BI gestructureerd en efficiënt ruwe data omzet in bruikbare informatie en welke rol de registercontroller speelt in dit cruciale proces.

De sessie belicht niet alleen de voordelen, maar werpt ook een kritische blik op mogelijke valkuilen bij het inzetten van Power BI. Als registercontroller leer je hoe je deze krachtige tool kunt gebruiken om data te beheren en te beheersen, met specifieke aandacht voor de beheersing van data binnen de organisatie. Mis deze kans niet om je strategisch inzicht te vergroten, je rol als registercontroller te versterken en de transformatie van jouw organisatie te ondersteunen. Schrijf je nu in voor deze boeiende sessie en ontdek hoe Power BI jouw professionele impact kan vergroten.

Over de docent/spreker

Henk Vlootman is niet zomaar een expert; hij is een internationaal erkende Senior Power BI business consultant, spreker, schrijver en trainer. Met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder 11 opeenvolgende Microsoft Most Valued Professional (MVP) awards in Data Platform, is Henk een pionier in zijn vakgebied. Als medeoprichter van Quanto, Collective Analytics, heeft Henk zich toegelegd op het implementeren van Power BI-oplossingen in middelgrote en grote organisaties. Zijn holistische aanpak als consultant en businessmodelbouwer zorgt voor een diep begrip van data-driven projecten, waarbij de synergie tussen business en technologie leidt tot collectieve analytische inzichten en data-gedreven organisaties.

Henk is niet alleen een expert op het gebied van Power BI; hij is ook betrokken bij data-driven projecten met andere Microsoft-applicaties zoals Fabric, Power Automate en PowerApps. Als auteur van meerdere boeken, waaronder “Praktijkboek PowerPivot in Excel” en “Handboek Power Pivot”, deelt Henk zijn uitgebreide kennis met de wereldwijde gemeenschap.

Programma

Mis de kans niet om Henk Vlootman live te horen spreken op 2 februari 2024 en ontdek hoe zijn expertise jouw inzicht in Power BI en data-driven strategieën zal verrijken. Schrijf je nu in voor deze unieke Vrij-Mi-Know sessie en til jouw kennis naar een hoger niveau.

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers