1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Wilt u uw talenten optimaal benutten voor meer werkplezier en effectiviteit? Dan mag u deze Vrij-Mi-Know niet missen! Schrijf u in voor de Vrij-Mi-Know ‘The Power of Multipotentials’ op 11 augustus van 16:00 tot 17:00. Tijdens dit evenement zal Catelijne Gerlag, gecertificeerd loopbaancoach en gespecialiseerd in multipotentials, spreken en een sneak peek verzorgen van haar VRC Cursus ‘Zet uw Potentieel optimaal in‘. Mis deze inspirerende lezing niet en schrijf u snel in.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Elke vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede Registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Catelijne Gerlag is een uiterst boeiende spreker voor registercontrollers, vanwege haar uitgebreide expertise en passie voor het begeleiden van multipotentials. Met haar certificering als loopbaancoach (NOLOC) en haar specialisatie in multipotentials, heeft zij een diepgaand inzicht in de uitdagingen waarmee registercontrollers te maken krijgen. Het is haar missie om het begrip multipotential en generalisten meer bekendheid te geven en hen te helpen om hun talenten optimaal te benutten. Haar heldere en inspirerende aanpak zorgt ervoor dat registercontrollers hun talenten kunnen ontplooien, wat resulteert in meer werkplezier, effectiviteit en succes. Mis deze unieke kans niet om van Catelijne Gerlag te leren tijdens het Vrij-Mi-Know evenement op 11 augustus.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

Financiële Integriteit:
Fraude & Greenwashing

Ontwikkel uw expertise in fraudepreventie
met de VRC masterclass voor financiële
professionals. Verhoog uw bewustzijn en beheers
proactief risico’s, terwijl u ethisch handelen benadrukt.
Leer concrete strategieën implementeren
voor financiële integriteit en effectieve
fraudepreventie op elk niveau van uw organisatie.