1 PE-punten
€ 0
Nu inschrijven

Algemene informatie

Ontdek tijdens de spookachtige Vrij-Mi-Know Halloween Edition op 27 oktober wat een controller ’s nachts wakker houdt. Schrijf u in voor deze spannende Vrij-Mi-Know met Ivo de Brouwer RC, een ervaren Finance Director en expert op het gebied van controlling. Tijdens deze huiveringwekkende sessie deelt Ivo de Brouwer zijn diepgaande inzichten en praktijkervaringen, waardoor u als registercontroller een kijkje krijgt in de duistere wereld van financiële uitdagingen en valkuilen. Bereid u voor op deze Vrij-Mi-Know Halloween Edition vol waardevolle kennis en ontdek de fascinerende wereld van controlling. Leer van de ervaringen van Ivo de Brouwer tijdens zijn Vrij-Mi-Know The Horrors of Controlling – What keeps a Controller awake at Night, geheel in de sfeer van Halloween.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Ivo de Brouwer RC is Finance Director, Global Cycles & Procurement Projects bij Danone. Ivo de Brouwer, afgestudeerd RC aan TIAS Business School en momenteel Global Procurement Finance Director, heeft in meer dan 20 jaar tijd diverse functies bekleed binnen Danone. Zijn ervaringen ten aanzien van Beyond Budgeting komen met name vanuit zijn posities als Global Division FP&A Manager en Global Controlling Methods Director. Met zijn diepgaande kennis en praktijkervaring op het gebied van controlling deelt Ivo zijn inzichten tijdens inspirerende evenementen als de European Beyond Budgeting Board en de VRC Vrij-Mi-Knows.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers