1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Vergroot de effectiviteit van uw team en ontdek de sleutel tot succesvol teamwerk tijdens de inspirerende Vrij-Mi-Know van Roger Beijer: Teamtraining bouw een sterk Fundament en benut diverse Denkstijlen”. Roger Beijer, ervaren coach en expert in gedragsverandering, leidt professionals, leidinggevenden en teams naar uitmuntendheid door het creëren van een solide basis, het herkennen van verschillende denkstijlen en het effectief reageren op teamniveau. Met praktijkinzichten en theoretische kaders biedt hij concrete tools en technieken en verbindt hij de harde en zachte aspecten van organisaties voor duurzame oplossingen. Mis deze kans niet om uw team naar een hoger niveau te tillen en effectiever samen te werken en schrijf u vandaag nog in voor de Vrij-Mi-Know.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Roger Beijer is een zeer ervaren trainer en coach die gespecialiseerd is in het begeleiden van professionals, leidinggevenden en teams. Met zijn diepgaande kennis en expertise helpt hij organisaties bij het realiseren van veranderingen, het begrijpen en beïnvloeden van gedrag en cultuur, en het creëren van sterke fundamenten voor teams. Als afgestudeerd Veranderkundige en gecertificeerd trainer van neuro linguïstisch programmeren (NLP), combineert Roger de harde en zachte aspecten van organisaties om tot de kern van problemen te komen en duurzame oplossingen te bieden. Zijn trainingen kenmerken zich door concrete voorbeelden uit de praktijk en een laagdrempelige overdracht van nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast is Roger auteur van het boek “Soft Controls voorbij” en heeft hij diverse artikelen gepubliceerd, waaronder “NLP en toezicht op gedrag en cultuur” in het Jaarboek Compliance 2016. Met zijn inspirerende aanpak en bewezen track record is Roger Beijer de ideale spreker voor registercontrollers die hun teams willen trainen en effectiever willen samenwerken.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers