1 PE-punten
Nu inschrijven

Algemene informatie

Deze Vrij-Mi-Know sessie richt zich op registercontrollers en onderzoekt de relevantie van risicoanalyse in het huidige tijdperk. Marinus de Pooter zal dieper ingaan op de vraag of conventioneel risicomanagement overtollig is, ondanks dat het voor veel professionals een vanzelfsprekende praktijk is. De sessie biedt inzichten in het toekomstbestendig houden van organisaties en de rol van risicomanagement daarin.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Elke vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede Registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Marinus de Pooter is een ervaren interim professional, adviseur en trainer. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het begeleiden van managementteams bij het toekomstbestendig maken van organisaties. Met een achtergrond als Director of Finance bij Ernst & Young Global Client Consulting, CFO bij een Zweeds consultancybedrijf, European Director Internal Audit bij Office Depot, en ERM Solution Leader bij E&Y Advisory, brengt hij een breed scala aan ervaring en expertise met zich mee.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers