1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

In de dynamische wereld van vandaag staan organisaties voor de constante uitdaging om koers te wijzigen en veranderingen op een beheerste wijze door te voeren. Het aanpassen van processen en systemen is cruciaal, maar even belangrijk is het begeleiden van medewerkers bij het veranderen van taken en gedrag. Dit proces gaat echter niet zonder obstakels; weerstand, onduidelijkheid en vastgeroeste structuren zijn veelvoorkomende uitdagingen. In deze Vrij-Mi-Know sessie staat de Registercontroller centraal als drijvende kracht achter verandering en als leidinggevende in het veranderingsproces. Prof.dr. Ron Meyer zal dieper ingaan op de uitdagingen van organisatieverandering en de cruciale rol die registercontrollers hierin spelen.

Waarom deelnemen:

• Ontdek de essentiële rol van registercontrollers als veranderleiders.

• Leer hoe positief verandermanagement de sleutel is tot succesvolle organisatieverandering.

• Begrijp hoe weerstand overwonnen kan worden en vastgeroeste structuren doorbroken kunnen worden.

• Krijg inzicht in effectieve strategieën voor het begeleiden van verandering op zowel proces- als menselijk niveau.

Dit is een unieke kans om waardevolle inzichten te verkrijgen van een vooraanstaande expert op het gebied van strategisch leiderschap en verandermanagement. Schrijf je nu in voor deze boeiende Vrij-Mi-Know sessie en bereid je voor op een verrijkende ervaring die je professionele traject zal versterken.

Over de docent/spreker

Prof.dr. Meyer, een vooraanstaande autoriteit op het gebied van strategisch leiderschap, is de drijvende kracht achter deze Vrij-Mi-Know sessie. Als Full Professor aan TIAS, waar hij Strategisch Leiderschap doceert en onderzoek verricht op het gebied van bedrijfsstrategie en leiderschap, brengt Prof.dr. Meyer een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Met een achtergrond in politicologie en economie aan de University of Alberta in Canada, en een voltooide MBA en PhD aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, heeft Prof.dr. Meyer een indrukwekkende academische basis. Als hoogleraar en directeur van het Center for Strategy & Leadership van TIAS School for Business and Society, combineert hij onderzoek, onderwijs en consultancy op het gebied van concernstrategie, organisatieontwikkeling, innovatiemanagement en internationaal ondernemen.

Publicaties

Prof.dr. Meyer heeft diverse artikelen en boeken op zijn naam, waaronder het internationaal erkende strategie tekstboek “Strategy – Process, Content, Context: An International Perspective.” Zijn expertise strekt zich uit over leiderschap, strategisch management, en innovatie, wat blijkt uit publicaties zoals “Leadership Agility: Developing Your Repertoire of Leadership Styles.”

Programma

Mis deze kans niet om te leren van een visionair op het gebied van leiderschap. Schrijf je in en maak je klaar voor een inspirerende sessie met Prof.dr. Ron Meyer op 1 maart 2024!

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers