1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de inspirerende Vrij-Mi-Know Optimale Start praktische Inzichten en Tools voor het nieuwe Jaar, gepresenteerd door Sandra Schäffer. Dit evenement biedt u als lid van de VRC waardevolle inzichten en praktische tools om georganiseerd en gefocust het nieuwe jaar in te gaan. Met haar uitgebreide ervaring als coach, trainer en spreker op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, deelt Sandra Schäffer strategieën om veerkracht te vergroten, stress te verminderen en helderheid te behouden bij het stellen van doelen. Tijdens de sessie deelt Sandra alsmede enkele tips en tricks om uw LinkedIn-profiel te verbeteren. Meld u vandaag nog aan voor dit evenement en profiteer van Sandras kennis en inspirerende presentatie.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Drs. Sandra Schäffer is Senior Associate bij The Executive Network waar zij zich focust op Executive Search & Interim management. Ze is met name actief in de sectoren logistiek, vervoer en mobiliteit en kunst, cultuur, media en entertainment. Daarnaast is Sandra Schäffer gecertificeerd coach en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, LinkedIn en personal branding, vitaliteit voor werknemers, teamtraining en leefstijl. Ze maakt gebruik van onder andere online coaching, coaching op locatie, kunst- of museumcoaching met de Art Based Learning methode.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten
5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Indoor cinema
Finance Academy giveaway
VRC item goodiebag

Save the date: 29 mei 2024