1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Bent u klaar om uw inzicht in de opwindende wereld van FinTech te verdiepen? De Vereniging van Registercontrollers (VRC) nodigt u uit voor een exclusieve online Vrij-Mi-Know-sessie op 26 januari, waarbij de gerenommeerde spreker Luis Maldonado García-Pertierra zijn expertise deelt over de impact van Kunstmatige Intelligentie (AI) in de zakelijke wereld, met een specifieke focus op financiën.

Deze sessie is in het Engels.

Over de docent/spreker

Luis Maldonado García-Pertierra is niet alleen een professor aan de IE University, maar ook een consultant gespecialiseerd in Digitale Financiële Diensten en Duurzaamheid voor vooraanstaande instellingen zoals de International Finance Corporation (IFC) en de Wereldbank. Zijn indrukwekkende carrière omvat functies als adviseur van de Minister van Financiën in Spanje, Directeur Strategisch Advies bij PwC in Spanje, en Chief Strategic Officer bij Bankia (nu CaixaBank). Bovendien heeft Luis uitgebreide internationale ervaring opgedaan, waaronder vijf jaar bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in Washington DC.

Als medeoprichter en adviseur van verschillende technologiebedrijven, waaronder een bedrijf gespecialiseerd in Big Data & Analytics en een fintech-handelsplatform, brengt Luis Maldonado García-Pertierra een uniek perspectief op het snijvlak van technologie en financiën.

Programma

De sessie begint om 16:00 uur en biedt niet alleen waardevolle inzichten voor uw professionele ontwikkeling, maar ook de mogelijkheid om 1 PE-uur te verdienen.

Mis deze kans niet om uw kennis bij te spijkeren en te netwerken met andere registercontrollers. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Voertaal: Engels
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers