1 PE-punten
€ 0
Nu inschrijven

Algemene informatie

Ontdek de kracht van Process Mining met onze inspirerende VMK, gegeven door Rudi Niks. Als ervaren trainer en consultant op het gebied van procesoptimalisatie neemt hij u mee in de fascinerende wereld van Process Mining. Leer hoe u waardevolle inzichten uit uw data haalt en inefficiënties in uw bedrijfsprocessen identificeert en aanpakt. Met praktische tools en technieken helpt deze Vrij-Mi-Know u als registercontroller om processen te optimaliseren, kosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verbeteren. Schrijf u in voor deze waardevolle Vrij-Mi-Know over Process Mining en leer hoe u de volledige potentie van uw organisatie benut.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Rudi Niks is een bevlogen en ervaren trainer en consultant op het gebied van procesoptimalisatie en process mining. Met een indrukwekkende achtergrond in de informatietechnologie en een passie voor het ontdekken van verbetermogelijkheden, heeft hij zich gespecialiseerd in het implementeren van proces mining-methodologieën binnen organisaties. Rudi Niks’ diepgaande kennis van data-analyse en zijn vermogen om complexe concepten begrijpelijk te maken, stellen registercontrollers in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen en efficiëntere bedrijfsprocessen te realiseren. Met zijn inspirerende aanpak en praktijkgerichte benadering helpt Rudi Niks registercontrollers om de volledige potentie van hun organisatie te benutten en hun concurrentievoordeel te vergroten.

Verdiep u verder in process mining in de VRC Finance Academy cursus ‘Process Mining in Practice‘ op 16 oktober, gegeven door Rudi Niks.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)