1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Wilt u uw financiële processen naar een hoger niveau tillen en profiteren van de nieuwste digitale mogelijkheden? Dan is de VMK-sessie “Low Code voor Financials” met niemand minder dan Maurits van der Kamp dé kans voor u! Maurits is expert op het gebied van digitale transformatie en Low Code-applicaties, met een indrukwekkend trackrecord in het implementeren van innovatieve technologieën.

Tijdens deze inspirerende lezing deelt Maurits zijn diepgaande kennis en ervaring met registercontrollers, waarbij hij de kracht van Low Code-applicaties in de financiële wereld belicht. Ontdek hoe u met behulp van Low Code-applicaties uw financiële processen kunt stroomlijnen, efficiëntie kunt bevorderen en automatisering kunt omarmen. Maurits is een visionair op het gebied van digitale oplossingen en houdt een scherp oog op opkomende trends zoals AI en geavanceerde technologieën.

Mis deze unieke kans niet om te leren van een expert die de toekomst van financiële technologie vormgeeft. Schrijf u vandaag nog in voor de VMK-sessie “Low Code voor Financials” met Maurits van der Kamp en ontdek hoe u uw financiële processen kunt optimaliseren met behulp van Low Code-oplossingen. Bereid u voor op een inspirerende en transformerende ervaring die uw professionele ontwikkeling een boost zal geven. Mis deze kans niet en schrijf u nu in!

Over de docent/spreker

Sprekersprofiel

Maurits van der Kamp, expert op het gebied van digitale transformatie en Low Code-applicaties, is de gedreven trainer die tijdens de VMK zijn diepgaande kennis en ervaring inzet voor registercontrollers. Met een indrukwekkende achtergrond als consultant en zijn bewezen trackrecord in het implementeren van innovatieve Power Platform technologieën, is Maurits van der Kamp de aangewezen persoon om inzicht te bieden in “Low Code voor Financials”. Zijn expertise strekt zich uit over de kracht van Low Code-applicaties bij het stroomlijnen van financiële processen en het bevorderen van efficiëntie en automatisering. Als visionair op het gebied van digitale oplossingen en met een scherp oog voor opkomende trends zoals AI en geavanceerde technologieën, inspireert Maurits van der Kamp registercontrollers om de mogelijkheden van Low Code te verkennen en te benutten in hun dagelijkse werkzaamheden. Mis deze unieke kans niet om te leren van een expert die de toekomst van financiële technologie vormgeeft. Schrijf u vandaag nog in voor de VMK “Low Code voor Financials” met Maurits van der Kamp en ontdek hoe u uw financiële processen naar een hoger niveau kunt tillen met behulp van Low Code-oplossingen.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)