1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Ontdek hoe u als registercontroller de uitdagingen in de financiële wereld en uw omgeving effectief kunt aanpakken met de inspirerende Vrij-Mi-Know Navigeren in de Dynamiek van Financieel Management. Onder leiding van de ervaren Jan de Kroon krijgt u inzicht in de veranderende rol van de financiële professional en leert u strategieën om uw rol optimaal te vervullen. Speel proactief in op ontwikkelingen, transformeer de financiële functie tot een excellente dienstverlener en ondersteun uw organisatie bij het behalen van successen. Schrijf u vandaag nog in en versterk uw vaardigheden om te navigeren in de complexiteit van financieel management.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Jan de Kroon is een gepassioneerde spreker en deskundige op het gebied van uitdagingen voor de financiële professional en diens omgeving. Met jarenlange ervaring als registercontroller en een indrukwekkende staat van dienst als docent en auteur, inspireert Jan de Kroon registercontrollers om hun rol effectief te vervullen. Zijn diepgaande kennis van financieel management en zijn scherpe inzichten in de veranderende wereld van finance maken hem een waardevolle bron van expertise. Jan de Kroon weet als geen ander hoe hij de brug slaat tussen de theoretische kaders en de praktische toepassing en deelt graag zijn inzichten om registercontrollers te helpen uit te blinken in hun vakgebied.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

Financiële Integriteit:
Fraude & Greenwashing

Ontwikkel uw expertise in fraudepreventie
met de VRC masterclass voor financiële
professionals. Verhoog uw bewustzijn en beheers
proactief risico’s, terwijl u ethisch handelen benadrukt.
Leer concrete strategieën implementeren
voor financiële integriteit en effectieve
fraudepreventie op elk niveau van uw organisatie.