1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Wilt u uw financiële processen naar een hoger niveau tillen en profiteren van de nieuwste digitale mogelijkheden? Neem deel aan de Vrij-Mi-Know-sessie Low Code voor Financials – de Toekomst van Financiële Technologie met Maurits van der Kamp op 8 december. Maurits is expert op het gebied van digitale transformatie en Low Code-applicaties, met een indrukwekkende ervaring in het implementeren van innovatieve technologieën.

Tijdens deze inspirerende lezing deelt Maurits zijn diepgaande kennis en ervaring met registercontrollers, waarbij hij de kracht van Low Code-applicaties in de financiële wereld belicht. Ontdek hoe u met behulp van Low Code-applicaties uw financiële processen kunt optimaliseren, efficiëntie kunt bevorderen en automatisering kunt omarmen. Maurits is een visionair op het gebied van digitale oplossingen en houdt een scherp oog op opkomende trends zoals Artificial Intelligence en geavanceerde technologieën. Schrijf u in voor de Vrij-Mi-Know en bereid u voor op een inspirerende ervaring die uw professionele ontwikkeling een boost zal geven.

Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Maurits van der Kamp, expert op het gebied van digitale transformatie en Low Code-applicaties, is de gedreven trainer die tijdens de VMK zijn diepgaande kennis en ervaring inzet voor registercontrollers. Met een indrukwekkende achtergrond als consultant en zijn bewezen trackrecord in het implementeren van innovatieve Power Platform technologieën, is Maurits van der Kamp de aangewezen persoon om inzicht te bieden in “Low Code voor Financials”. Zijn expertise strekt zich uit over de kracht van Low Code-applicaties bij het stroomlijnen van financiële processen en het bevorderen van efficiëntie en automatisering. Als visionair op het gebied van digitale oplossingen en met een scherp oog voor opkomende trends zoals AI en geavanceerde technologieën, inspireert Maurits van der Kamp registercontrollers om de mogelijkheden van Low Code te verkennen en te benutten in hun dagelijkse werkzaamheden. Mis deze unieke kans niet om te leren van een expert die de toekomst van financiële technologie vormgeeft. Schrijf u vandaag nog in voor de VMK “Low Code voor Financials” met Maurits van der Kamp en ontdek hoe u uw financiële processen naar een hoger niveau kunt tillen met behulp van Low Code-oplossingen.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers