1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Ontdek de waarheid achter het 3-lijnen model en verbeter uw risicomanagementvaardigheden tijdens de boeiende Vrij-Mi-Know van Marinus de Pooter: Kritische Kijk op de (on)zin van het 3-Lijnen mode. Als vooraanstaande expert op het gebied van risicomanagement en controlling deelt Marinus de Pooter zijn diepgaande inzichten en praktijkervaringen met registercontrollers. Tijdens deze interactieve sessie onderzoekt u de effectiviteit van het 3-lijnen model en ontdekt u alternatieve benaderingen om risico’s effectief te beheersen. Laat u inspireren in de Vrij-Mi-Know, haal het maximale uit uw risicomanagementstrategie en creëer meer waarde voor uw organisatie.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Marinus de Pooter, RC, is een gerenommeerde expert op het gebied van risicomanagement en controlling. Met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring heeft hij een sterke reputatie opgebouwd als trainer en spreker. Als oprichter van MDPMCT en docent bij verschillende gerenommeerde instellingen deelt Marinus de Pooter zijn inzichten en visie op het 3-lijnen model tijdens de VMK “De (on)zin van het 3-lijnen model”. Hij daagt registercontrollers uit om kritisch te kijken naar traditioneel risicomanagement en biedt nieuwe perspectieven op effectieve risicobeheersing. Laat u inspireren door de expertise van Marinus de Pooter en ontdek hoe u uw controleprocessen kunt optimaliseren en waarde kunt toevoegen aan uw organisatie.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)