1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Innovatie is het nieuwe normaal, en wat is de rol van finance daarin?
Veranderingen en disrupties volgen elkaar steeds sneller op. Als organisaties relevant willen blijven zullen ze continue moeten vernieuwen, innoveren en een goede balans vinden in het creëren van waarde voor vandaag, morgen en overmorgen. Op welke manieren kun je als registercontroller deze vernieuwing stimuleren en aanjagen? Deze vraag staat centraal tijdens de Vrij-Mi-Know.

Over de docent/spreker

Gert-Jan Spenkelink is werkzaam als facilitator, trainer en begeleider van ideation sessies. Hij werkt bijna 20 jaar samen met financials en verwondert zich dagelijks over bijna alles.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)