1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Ontdek de dynamische wereld van finance operations binnen jonge en snelgroeiende bedrijven tijdens de inspirerende Vrij-Mi-Know van Wouter Kolk RC, voormalig Director, Finance Operations EMEA & APAC bij Uber. In zijn boeiende lezing Financiële Innovatie – achter de schermen bij Uber deelt Wouter Kolk zijn diepgaande kennis en ervaring in het opzetten en beheren van financiële operaties in een complexe en snel veranderende omgeving. Als registercontroller begrijpt hij de uitdagingen waarmee professionals op dit gebied worden geconfronteerd en biedt hij waardevolle inzichten en strategieën om de financiële prestaties te optimaliseren en groei te stimuleren. Mis deze kans niet om te leren van een gerenommeerde expert in het vakgebied en schrijf u vandaag nog in voor de Vrij-Mi-Know.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Wouter Kolk, een voormalig Director, Finance Operations EMEA & APAC bij Uber en momenteel werkzaam als Manager Business Control bij Royal FloraHolland, is een ervaren financieel professional met een passie voor het werken binnen snelgroeiende bedrijven. Met zijn uitgebreide internationale ervaring heeft hij inzicht gekregen in de kracht van interdisciplinaire samenwerking, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Als registercontroller is hij gefascineerd geraakt door de systeemkarakteristieken van organisaties en de structurele veranderingen die plaatsvinden. In zijn lezing tijdens deze VMK deelt Wouter Kolk zijn inzichten over Uber en de interessante Finance Operations binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Met zijn kennis en ervaring laat hij registercontrollers kennismaken met nieuwe perspectieven en helpt hij hen om effectief te navigeren in een dynamische zakelijke omgeving.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)