1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Op 12 januari 2024 organiseert de Vereniging van Registercontrollers (VRC) een boeiende Vrij-Mi-Know sessie met niemand minder dan drs. Stefan Betting RA. Deze sessie belicht de meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving, met een focus op zowel de EU als de ISSB en GRI-richtlijnen. Stefan Betting, een autoriteit op het gebied van financiën en duurzaamheid, zal als gastspreker een overzicht geven van de huidige trends en vereisten voor duurzaamheidsverslaggeving. Zijn diepgaande kennis en ervaring maken hem de perfecte spreker om de nieuwe regels rond duurzaamheid in het jaarrapport te belichten. Als registercontroller mag u deze sessie niet missen, aangezien Stefan Betting de complexe wereld van duurzaamheidsverslaggeving helder en toegankelijk zal maken.

Over de docent/spreker

“Profijtelijke kennis is waar het om draait,” zegt Stefan Betting, de befaamde CEO/founder van het educatie- en adviesbureau PROFEDA. Als Drs. Stefan Betting RA is hij niet alleen een vooraanstaand docent en examinator in (Internationale) Externe Verslaggeving aan de Nyenrode Business Universiteit, maar hij heeft ook een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 25 jaar in het geven van trainingen, masterclasses, en cursussen, voornamelijk op het gebied van (internationale) externe verslaggeving.

Stefan Betting belichaamt niet alleen academische expertise, maar ook praktische ervaring. Zijn meer dan twee decennia aan ervaring omvat grootschalige projecten op het gebied van IFRS GAAP en US GAAP in diverse branches, waardoor hij een waardevolle bron van kennis is voor financiële professionals. Stefan Betting richt zich op het delen van profijtelijke kennis door middel van diverse onderwijsvormen, variërend van traditionele trainingen tot innovatieve benaderingen zoals webinars en simulaties.

Programma

15:55 uur: Ontvangst en testen verbinding
16:00 uur: Start sessie
17:00 uur: Einde officiële sessie

Locatie: U kunt de sessie bijwonen via de link voor de Zoom-sessie, die u van tevoren ontvangt. Vergeet niet om uw camera en audio te testen zodra u in de digitale wachtruimte bent.

PE-uren: Aan deze sessie is 1 PE-uur verbonden, die u eenvoudig kunt registreren via Mijn VRC.

Schrijf u vandaag nog in voor de niet te missen sessie over duurzaamheidsverslaggeving op 12 januari 2024. Stefan Betting staat garant voor een inspirerende en informatieve bijeenkomst die uw kijk op externe verslaggeving zal verrijken.

De sessie begint om 16:00 uur en biedt niet alleen waardevolle inzichten voor uw professionele ontwikkeling, maar ook de mogelijkheid om 1 PE-uur te verdienen.

Mis deze kans niet om uw kennis bij te spijkeren en te netwerken met andere registercontrollers. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers