1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Ontdek de waarheid achter het 3-lijnen model en verbeter uw risicomanagementvaardigheden tijdens de boeiende VMK van Marinus de Pooter: “Kritische Kijk op de (on)zin van het 3-lijnen model”. Als vooraanstaande expert op het gebied van risicomanagement en controlling deelt Marinus de Pooter zijn diepgaande inzichten en praktijkervaringen met registercontrollers. Tijdens deze interactieve sessie onderzoekt u de effectiviteit van het 3-lijnen model en ontdekt u alternatieve benaderingen om risico’s effectief te beheersen. Laat u inspireren en schrijf u vandaag nog in voor de VMK “Kritische Kijk op de (on)zin van het 3-lijnen model”, gepresenteerd door Marinus de Pooter. Haal het maximale uit uw risicomanagementstrategie en creëer meer waarde voor uw organisatie.

Over de docent/spreker

Marinus de Pooter, RC, is een gerenommeerde expert op het gebied van risicomanagement en controlling. Met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring heeft hij een sterke reputatie opgebouwd als trainer en spreker. Als oprichter van MDPMCT en docent bij verschillende gerenommeerde instellingen deelt Marinus de Pooter zijn inzichten en visie op het 3-lijnen model tijdens de VMK “De (on)zin van het 3-lijnen model”. Hij daagt registercontrollers uit om kritisch te kijken naar traditioneel risicomanagement en biedt nieuwe perspectieven op effectieve risicobeheersing. Laat u inspireren door de expertise van Marinus de Pooter en ontdek hoe u uw controleprocessen kunt optimaliseren en waarde kunt toevoegen aan uw organisatie.

Programma

De sessie begint om 16:00 uur en biedt niet alleen waardevolle inzichten voor uw professionele ontwikkeling, maar ook de mogelijkheid om 1 PE-uur te verdienen.

Mis deze kans niet om uw kennis bij te spijkeren en te netwerken met andere registercontrollers. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers