1 PE-punten

Algemene informatie

Deze Vrij-Mi-Know is in samenwerking met Robert Walters.

In de VRC Vrij-Mi-Know De Waarde van de RC-titel op 9 juni gaat Rob Steur dieper in op de resultaten van een collaboratieve analyse van de VRC en Robert Walters (https://www.robertwalters.nl/wat-zegt-10-jaar-recruitmentdata-over-de-register-controller.html). Wat is precies de toegevoegde waarde van de RC-titel in het bedrijfsleven? Hoe sterk is de positie van de registercontroller op de arbeidsmarkt? Hoe versterkt de RC-titel carrièrekansen? In de Vrij-Mi-Know spreekt Rob Steur over de waarde van de RC-titel.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Elke vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede Registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Rob Steur is na zijn bedrijfseconomische opleiding en ervaring in accountancy, inmiddels alweer ruim 30 jaar actief in search & recruiment binnen ondermeer Finance. Na een periode van 10 jaar in zelfstandigheid gewerkt te hebben, is hij sinds 2010 bij Robert Walters Group in dienst. De laatste jaren als Business Director en in die hoedanigheid goed in staat meer over de arbeidsmarkt voor financials in zn algemeenheid en meer specifiek voor de registercontroller te vertellen.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC cursussen zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)