1 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Op 16 februari 2024 staat de Vereniging van Registercontrollers (VRC) voor een niet te missen Vrij-Mi-Know sessie met Ivo de Brouwer RC, een doorgewinterde Finance Director en expert op het gebied van controlling. De sessie, getiteld “De Vijf Cruciale Rollen binnen een Succesvol Financial Planning & Analysis (FP&A) Team,” belooft een diepgaande verkenning van essentiële aspecten binnen FP&A-teams en de krachten en risico’s van diversiteit in Controlling Teams.

Over de docent/spreker

Ivo de Brouwer RC, Finance Director binnen het Global Purchasing Team van Danone, brengt zijn rijke ervaring en expertise naar het podium van de VRC. Afgestudeerd RC aan TIAS Business School en met meer dan 20 jaar ervaring binnen Danone, heeft Ivo verschillende leidinggevende rollen vervuld, variërend van Supply Chain Controlling tot FP&A manager op zowel nationaal als internationaal niveau.

Als lid van de FP&A Board (FP&A Trends Group) deelt Ivo niet alleen zijn kennis binnen zijn organisatie, maar ook wereldwijd. In deze Vrij-Mi-Know sessie zal hij de vijf cruciale rollen binnen FP&A-teams belichten: Analist, Architect, Data Scientist, Storyteller en Influencer. Bovendien zal hij dit concept koppelen aan zijn persoonlijke inzichten over de waarde van diversiteit in Controlling Teams, met aandacht voor verschillen in persoonlijkheden, ervaring en cultuur.

Programma

Als voorproefje op zijn aankomende cursus “Controlling Diversiteit & Cultuur” via de Finance Academy, belooft deze sessie niet alleen inzichtelijk te zijn maar ook interactief, met een quiz om jullie kennis te testen en een op maat gemaakt cadeau voor de winnaar. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de essentiële rollen die een succesvol FP&A-team vormen onder leiding van de charismatische Ivo de Brouwer.

De sessie begint om 16:00 uur en biedt niet alleen waardevolle inzichten voor uw professionele ontwikkeling, maar ook de mogelijkheid om 1 PE-uur te verdienen.

Mis deze kans niet om uw kennis bij te spijkeren en te netwerken met andere registercontrollers. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)