1 PE-punten
€ 0
Nu inschrijven

Algemene informatie

Leen Paape, de vooraanstaande autoriteit op het gebied van Business Economics, nodigt u uit voor een buitengewone Vrij-Mi-Kow waarin hij zijn expertise deelt in een meeslepende lezing. Met zijn indrukwekkende ervaring als hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit en zijn uitgebreide ervaring als consultant en spreker, deelt Leen Paape zijn diepgaande kennis en inzichten met registercontrollers. Met zijn brede expertise op het gebied van risicomanagement, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid biedt hij een holistische benadering van Business Economics. Mis deze unieke gelegenheid niet om te leren van een visionair in het vakgebied. Schrijf u vandaag nog in voor de Vrij-Mi-Know Business Economics met Leen Paape en ontdek nieuwe perspectieven die uw professionele ontwikkeling zullen verrijken.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Iedere vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de VRC Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Leen Paape, een gerenommeerde expert op het gebied van Business Economics, is de inspirerende trainer die tijdens de VMK een boeiende lezing geeft over dit onderwerp. Met een indrukwekkende staat van dienst als hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit en een uitgebreide ervaring als consultant en spreker, deelt Leen Paape zijn diepgaande kennis en inzichten met registercontrollers. Zijn brede expertise strekt zich uit over risicomanagement, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat hem in staat stelt om een holistische benadering van Business Economics te presenteren. Mis deze unieke kans niet om te leren van een autoriteit in het vakgebied. Schrijf u vandaag nog in voor de VMK “Business Economics” met Leen Paape en ontdek nieuwe perspectieven die uw professionele ontwikkeling zullen verrijken.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)