2 PE-punten
€ 0
Externe locatie
30 juni
Plekken beschikbaar: 35
Nu inschrijven

Algemene informatie

Dit event is in samenwerking met &FemaleCapital.

Kom naar de VRIJ-MI-KNOW-BO: dé bekende VRIJ-MI-KNOW, maar dan LIVE, twee sessies achter elkaar én deze speciale editie is speciaal georganiseerd voor de vrouwelijke controller, met een gezellig borrel ter afsluiting van het VRIJ-MI-KNOW seizoen voor de zomervakantie. Een inspirerend evenement in een special edition voor en over de empowerment van de vrouwelijke registercontroller! Dit event staat helemaal in het teken van het versterken van vrouwen in hun professionele carrière en het bevorderen van gelijkheid en diversiteit in de financiële wereld.

De middag begint om 13:45 uur met een warm ontvangst. U krijgt de kans om te netwerken en gelijkgestemde professionals te ontmoeten. Om 14:15 uur opent Jessica als gastvrouw en dagvoorzitter het evenement met een inspirerende introductie.

Om 14:30 uur start de krachtige masterclass Female Empowerment van 45 minuten, verzorgd door de ervaren spreker Masha Trommel. Zij zal u voorzien van waardevolle inzichten, strategieën en tools om uw zelfvertrouwen te vergroten en uw professionele groei te stimuleren.

Na een verfrissende pauze van 15 minuten is het tijd voor een interactief interview tussen Masha Trommel en onze Financiële Topvrouw, Marleen van Herpt. Marleen zal ons meenemen in haar ervaringen en inzichten als lid van het Diversiteitstaskforce binnen haar organisatie. Ontdek hoe zij op deze manier diversiteit binnen de financiële sector bevordert en welke uitdagingen zij hierbij heeft overwonnen.

Het evenement wordt afgesloten om 16:00 uur met een inspirerend woord van Henriette Verbeem, waarin zij de belangrijkste inzichten van de dag samenvat en u motiveert om het geleerde in de praktijk te brengen en daarover met elkaar in gesprek te gaan tijdens de borrel. Vanaf 16:05 uur begint de netwerkborrel, waar u de gelegenheid heeft om verder te praten met de sprekers, experts en andere deelnemers. De perfecte gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te leggen.

Mis dit niet! Kom naar VRIJ-MI-KNOW-BO en laat u inspireren, empoweren en verbinden met gelijkgestemde professionals. Samen creëren we een inclusieve en diverse toekomst voor vrouwelijke registercontrollers. Schrijf u nu in en reserveer uw plek voor dit geweldige evenement! Het event eindigt om 17:00 uur.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op VRIJ-MI-KNOW-BO!

Over de docent/spreker

Masha Trommel
Masha Trommel is een gedreven professional op het gebied van vrouwelijk leiderschap en empowerment. Met een indrukwekkende staat van dienst en uitgebreide expertise heeft ze haar stempel gedrukt op de zakelijke wereld.

Masha heeft een brede achtergrond in HR-management en coaching, waarmee ze haar passie voor het begeleiden en inspireren van vrouwen in hun professionele groei heeft gevonden. Ze heeft een diepgaande kennis van gendergelijkheid, diversiteit en inclusie, en ze is vastbesloten om bij te dragen aan de empowerment van vrouwen in alle lagen van de samenleving.

Met haar masterclass Female Empowerment heeft Masha duizenden vrouwen over de hele wereld geïnspireerd en geholpen om hun volledige potentieel te bereiken. Ze deelt waardevolle inzichten, praktische strategieën en concrete stappen die vrouwen kunnen nemen om zelfvertrouwen op te bouwen, obstakels te overwinnen en succesvolle carrières op te bouwen.

Naast haar werk als spreker en coach heeft Masha een actieve rol gespeeld in verschillende netwerken en organisaties die zich inzetten voor gendergelijkheid. Ze heeft samengewerkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen om bewustzijn te creëren en verandering te stimuleren.

Mashas toewijding aan het bevorderen van vrouwelijk leiderschap heeft haar erkenning en lof opgeleverd van collegas en professionals in het veld. Haar inspirerende en motiverende aanpak maakt haar een veelgevraagde spreker op conferenties, seminars en evenementen over de hele wereld.

Met haar energieke persoonlijkheid en betrokkenheid bij de empowerment van vrouwen, is Masha Trommel een voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer vrouwen hun krachten bundelen en hun stem laten horen. Ze blijft zich inzetten voor het creëren van een inclusieve en gelijke werkomgeving voor alle vrouwen.

Henriette Verbeem
Henriette Verbeem is een gedreven en ervaren professional in de financiële wereld, met een passie voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en heeft diverse leidinggevende functies bekleed.

Met haar uitgebreide kennis en expertise in financieel management en strategie, heeft Henriette een trackrecord van succesvolle resultaten en innovatieve oplossingen opgebouwd. Ze heeft gewerkt in zowel nationale als internationale organisaties, waarbij ze heeft bijgedragen aan de groei en winstgevendheid van verschillende bedrijven.

Naast haar werk in de financiële sector heeft Henriette een sterke interesse in leiderschapsontwikkeling en het inspireren van anderen. Ze heeft een coachende en ondersteunende benadering om professionals te begeleiden bij het realiseren van hun volledige potentieel en het bereiken van hun carrièredoelen.

Henriette is ook actief betrokken bij diverse netwerken en organisaties die zich richten op het bevorderen van gendergelijkheid en de empowerment van vrouwen in de financiële wereld. Ze heeft een passie voor het creëren van een inclusieve werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te gedijen.

Met haar inspirerende en motiverende communicatiestijl weet Henriette anderen te enthousiasmeren en te inspireren. Ze deelt regelmatig haar kennis en inzichten als spreker op conferenties en evenementen, waarbij ze waardevolle lessen en praktische adviezen deelt om leiderschapspotentieel te ontwikkelen en persoonlijke groei te bevorderen.

Met haar sterke zakelijke achtergrond en haar toewijding aan leiderschap en groei, blijft Henriette Verbeem een waardevolle bijdrage leveren aan de financiële sector en de ontwikkeling van professionals. Ze is een mentor en inspirator voor velen, en haar invloed strekt zich uit tot vele aspecten van het bedrijfsleven.

Marleen van Herpt
Marleen van Herpt is een ervaren Financiële Topvrouw met een indrukwekkende carrière in de financiële sector. Ze is op dit moment Directievoorzitter RA bij Alfa Accountants.
Marleen heeft een solide achtergrond in financieel management en heeft uitgebreide ervaring opgebouwd in diverse leidinggevende functies. Ze heeft een bewezen staat van dienst in het beheren van complexe financiële vraagstukken en het implementeren van strategieën voor groei en efficiëntie.

Met een sterke focus op diversiteit en inclusie heeft ze haar stempel gedrukt op het bevorderen van gelijkheid binnen haar organisaties. Zo zijn ze binnen Alfa Accountants kortgeleden gestart met het Diversiteitstaskforce. Als lid van het Diversiteitstaskforce speelt Marleen een belangrijke rol bij het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen de organisatie.

Ik heb dit nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan – Pippi Langkous
Vanuit dit motto daagt Marleen zichzelf steeds uit iets nieuws te leren. Als enthousiaste, gedreven en optimistische professional ligt haar passie bij mensen in hun kracht zetten binnen een organisatie. Mensen zijn de kracht en de kern van een organisatie. Ze vindt het fantastisch om te zien dat haar mensen het beste uit zichzelf willen halen en prachtig om ze op hun talenten te coachen. Iedereen draagt op zijn of haar unieke manier bij aan het succes van het geheel. Haar stijl kenmerkt zich door passie voor zowel de inhoud als de menselijke aspecten.

Programma

Agenda VRIJ-MI-KNOW-BO:
– 13:45 – Inloop
– 14:15 – Opening door Jessica als host
– 14:30 – Masterclass Female Empowerment (45min) door Masha Trommel
– 15:15 – 15 minuten pauze
– 15:30 – Interview met Financieel Topvrouw Marleen van Herpt over Diversiteitstaskforce
– 16:00 – Afsluitend woord door Henriette Verbeem
– 16:05 – Start Netwerkborrel
– 17:00 – Einde

Overzicht
Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know-Bo
Locatie: Amstel Boat House
Tijd: 13:45 – 17:00
PE-punten: 2
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Cursusagenda

Footer achtergrond

VRC CONVERSATIONS

Ga met experts drs. Rob Kalma RC,
MSc Jocelyn Bolluijt RC, Arnold Mars,
Judith van Helvert, Joost Gietelink en
Stefan Tax in gesprek over de nieuwste
ontwikkelingen binnen familiebedrijven
tijdens VRC Conversations ‘Familiebedrijven’.