1 PE-punten
€ 0
Nu inschrijven

Algemene informatie

Deze Vrij-Mi-Know sessie richt zich op de impact van hoge inflatie op de ondernemingswinst. De sessie belicht hoe intelligente beslissingen over verkoopprijzen genomen kunnen worden met behulp van de juiste informatie- en datastrategieën, rekening houdend met stijgende kostprijzen en verschillende klantreacties.

De Vrij-Mi-Knows zijn online sessies op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur, exclusief voor VRC-leden. Elke vrijdag staat een ander onderwerp centraal. De sessies worden gegeven door academici, executives of samenwerkingspartners van de Finance Academy. In de sessies wordt ingezoomd op hoe theoretische kennis kan worden toegepast in de relevante praktijk. Dit biedt de mogelijkheid om met mede Registercontrollers te sparren en ideeën uit te wisselen. Na het plenaire gedeelte blijft de sessie open om eventueel met de spreker en de andere deelnemers te discussiëren.

Over de docent/spreker

Renier Vree RC, CFO van Nouryon, een wereldwijde leider in Specialty Chemicals, zal deze sessie leiden. Hij brengt uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van financiën en strategisch management met zich mee. Samen met Rene van den Brink RC, Director FP&A, en Willeke Ensink RC, Controller Paints & Coatings, delen zij hun praktijkgerichte kennis en inzichten met betrekking tot financiële besluitvorming en strategie in een complexe zakelijke omgeving.

Programma

Leervorm: VRC Vrij-Mi-Know
Tijd: 16:00 – 17:00
PE-punten: 1
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC cursussen zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC CONVERSATIONS

Ga met experts drs. Rob Kalma RC,
MSc Jocelyn Bolluijt RC, Arnold Mars,
Judith van Helvert, Joost Gietelink en
Stefan Tax in gesprek over de nieuwste
ontwikkelingen binnen familiebedrijven
tijdens VRC Conversations ‘Familiebedrijven’.