1 PE-punten

Algemene informatie

Tijdens de Vrij-Mi-Know Agile in Control nemen gastsprekers Jan de Vries en Bas van Liere u mee in hun onderzoek om deze twee werelden waardevol met elkaar te verbinden. Aan de hand van een aantal voorbeelden laten zij u zien waar agile en control beter hand in hand kunnen gaan en waar het gebrek aan één van deze twee potentieel toe leidt. De gastsprekers leggen uit hoe u vooraf kunt herkennen in welke situaties de toepassing van agile principes en praktijken potentieel leidt tot een verbeterde control huishouding. Om vervolgens hun meest opmerkelijke onderzoeksresultaten met u te delen en kort stil te staan bij welke verdere verdieping door middel van training en workshops voor u is samengesteld.

Gastsprekers
Jan de Vries is senior trainer, business IT-consultant, coach, onderzoeker en spreker op het gebied van agile, DevOps, Business Information Management, antifragiliteit en strategieontwikkeling. Hij is (mede-)oprichter van:
– BlueOceanRecon.com: om de ontwikkeling van Blue Oceans en Lean Startups te faciliteren.
– Antifragility.works: voor onderzoek naar de praktische toepassing van antifragiliteit in organisaties.
– GRCinAgile: om raakvlakken tussen Agile/DevOps teams en Governance, Risk & Compliance te verkennen.

Bas van Liere is een Agile fanaat, digitale ondernemer en meedenkend. Hij blinkt uit in het overbruggen van de kloof tussen business en IT in complexe omgevingen. Bas van Liere is mede-eigenaar van Management 3.0 en medeoprichter van GRCinAgile.

Programma

Tijd: 16:00 – 17:00
Vorm: online sessie
Gratis voor leden

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)