3 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) en de EMFC-opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam nodigen u uit voor de interactieve ‘VRC Code Challenge’ op dinsdag 12 maart 2024 in het Atrium op de 3e verdieping van het VU hoofdgebouw van 16:00 tot 20:00 uur.

Waarom de VRC Code Challenge?
Wij organiseren dit seminar om de VRC Gedragscode voor de Registercontroller (RC) meer tot leven te brengen. U gaat in groepen aan de slag met een aantal door RC’s zelf ingebrachte praktijkvoorbeelden. Na het analyseren van de voorbeelden in groepen wordt er “gechallenged’.

Dr. Raymond Zaal MBA, docent en onderzoeker Financiële Ethiek aan de Rijksuniversiteit Groningen, is docent van drie cursussen bij de VRC die gaan over Professionele Ethiek. Dr. Raymond Zaal zal de Code Challenge leiden.

Deze avond zal voor een deel in groepen zijn ingedeeld. Door deel te nemen aan de Code Challenge voldoet u aan de verplichte punten voor ethiek.

Mis deze kans niet om uw kennis bij te spijkeren en te netwerken met andere registercontrollers. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Programma

Leervorm: VRC Code Challenge
Tijd: 16:00 – 20:00
PE-punten: 3
Ledenprijs: Gratis
Deelname is uitsluitend mogelijk voor RC’s.

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers