2 PE-punten
€ 0
Tilburg
25 april
Plekken beschikbaar: 28
Nu inschrijven

Algemene informatie

Het VRC Café biedt u een uitstekende gelegenheid om in uw regio te netwerken met collega’s en uw kennis bij te spijkeren.

De avond bestaat uit een netwerkmoment met hapjes, waarbij u kunt genieten van informele gesprekken en waardevolle zakelijke contacten kunt opdoen. Onze regionale bijeenkomsten zijn bedoeld om u in een ontspannen sfeer in contact te brengen met andere registercontrollers in uw omgeving.

Het doel van het VRC Café gaat verder dan netwerken. We willen onze aanwezigheid in de regio versterken en een platform bieden om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de VRC.

Mis deze kans niet om uw professionele netwerk uit te breiden en de VRC-gemeenschap in uw regio te versterken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons VRC Café.

MKB Vs. Grote Bedrijven. Verschillen, voordelen en nadelen.

Ontdek Nieuwe Perspectieven voor Jong Financieel Talent en de manieren om hen te binden.

De sessie behandelt verschillende aspecten rond het aantrekken en behouden van financieel talent in een MKB-setting. Dit omvat het duiden van het onderwerp en het bespreken van methoden om financiële professionals aan te trekken. Het vergt een gerichte aanpak om zowel financiele professionals als jong talent te interesseren.

We verkennen de mogelijke rol van traineeships en informele samenwerking tussen bedrijven op dit gebied samen met de op dit gebied tussen bedrijven uitdagingen en mogelijkheden die zich voordoen bij zowel grote bedrijven als MKB’s.

Verder wordt de discussie aangegaan over het bieden van alternatieven voor jong talent en de perspectieven binnen de beide omgevingen. Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen?

Maarten Wolters en Arno Voets delen hun ervaringen over hoe hun professionele loopbaan zich heeft ontwikkeld, vanaf het moment dat ze beiden begonnen op het hoofdkantoor van Smurfit Kappa.

De sessie eindigt met het bespreken (in een paneldiscussie) van mogelijke leerpunten en take-aways voor zowel jonge als ervaren financials, gericht op het boeien en binden van financieel talent in een ondernemende MKB-setting.

Programma

Programma:
17:30: Aperitief met netwerkmoment
18:00: Inspirerend moment: De Belangrijkheid van Mentorschap en Verkenning van een MKB Omgeving en Grote Bedrijven. Maarten Wolters en Arno Voets delen hun ervaringen zowel in een corporate omgeving zoals Smurfit Kappa als binnen het MKB. Vervolgens leggen zij de link naar de vraag: hoe kun je jonge financieel talent binnen het MKB binden?
18:30: Panel Discussie: Bespreking van stellingen en een interactieve sessie.

Overzicht

Leervorm: VRC Café
Datum: 25 april 2024
Tijd: 17:30 – 19:30
Locatie: Bonheur, De Tuinkamer | Bredaseweg 441 | 5036 NA Tilburg
Ledenprijs: gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Cursusagenda

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten
5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Indoor cinema
Finance Academy giveaway
VRC item goodiebag

Save the date: 29 mei 2024