14 PE-punten
€ 1395
Nu inschrijven

Algemene informatie

Verandering wordt steeds meer gezien als een constante en daarmee als een normaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Steeds meer organisaties streven naar continue verbetering, lees continue verandering. Vooral de zachte kant van organisaties krijgt steeds meer aandacht. Gedrag en interactie tussen (groepen) mensen bepalen in grote mate het succes van een verandering. Tegelijk blijkt verandering van houding en gedrag vaak lastig.
Van belang is dat er binnen een project of organisatie oog is voor de kwaliteit van relaties. Het individuele- en groepsgedrag binnen een organisatie bepaalt het succes. Voor alle betrokkenen die sturing geven aan het project of in de organisatie is het gunstig bewust te zijn van het bestaan van de onderstroom in een organisatie. Wanneer u hier rekening mee houdt en op inspeelt helpt dat in het halen van de organisatie- of projectdoelen.
In deze interactieve tweedaagse cursus wisselt u ervaringen uit met andere financials en past u nieuwe inzichten direct toe op praktijkvoorbeelden. Voor deze cursus is geen voorbereiding vereist.

Over de docent/spreker

Deze cursus wordt verzorgd door Roger Beijer, gespecialiseerd in het coachen van professionals, leidinggevenden en teams. Daarnaast begeleidt hij organisaties bij veranderingen, het grip krijgen op gedrag en cultuur en de beïnvloeding hiervan. Door verbinding te leggen tussen de harde en zachte kant van organisaties, dringt Roger Beijer door tot de kern van problemen en biedt structurele oplossingen. Nieuwe kennis en vaardigheden draagt hij op laagdrempelige wijze over door middel van concrete voorbeelden uit de praktijk.

Roger is afgestudeerd Veranderkundige, in het bezit van de Lean black belt, Scrum master en is certified trainer van neuro linguistic programming. Tevens is hij auteur van het boek Soft controls voorbij en het artikel NLP en toezicht op gedrag en cultuur, gepubliceerd in het Jaarboek Compliance 2016.

Voor wie?

Alle betrokkenen die (bij)sturing geven aan een organisatie en of betrokken zijn bij de continue verbetering van een organisatie. Bijvoorbeeld business controllers, registercontrollers, directeuren en managers.

Resultaat

Nadat u de tweedaagse cursus gevolgd heeft, heeft u kennis van:
– Succesfactoren bij verander- en implementatie management
– Het vier ballenmodel bij veranderingen
– De onderstroom van organisaties en manieren om deze te sturen
– Het verbeteren van de eigen relaties binnen het project of de organisatie.

Programma

Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 10:00 – 17:00
PE-punten: 14
Ledenprijs: € 1295,-
Niet-ledenprijs: € 1395,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Dit is een tweedaagse cursus. Beide dagen vinden plaats op het VRC- kantoor in Amsterdam.
Dag 1: 29-09-2023 van 10:00 tot 17:00
Dag 2: 05-10-2023 van 10:00 tot 17:00

Dag 1: 02-11-2023 van 10:00 tot 17:00
Dag 2: 09-11-2023 van 10:00 tot 17:00

U schrijft zich hieronder in voor de eerste dag van de cursus. Daarmee bent u automatisch ingeschreven voor de bijbehorende tweede cursusdag.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers