9 PE-punten
€ 795

Algemene informatie

Wilt u een groep inspireren met een aansprekend of persoonlijk verhaal? Een moeilijke beslissing helder uitleggen? Of een breder publiek betrekken? Dan zijn speech & storytelling krachtige middelen om zowel collegas als externe partners in heldere taal bij ingewikkelde vraagstukken te betrekken. Tijdens de cursus Speech & Storytelling voor Controllers/Financials oefent u interactief met de bouwstenen van storytelling. Daarnaast traint u met technieken uit het theater, die u helpen om zichtbaarder te worden en de juiste setting te creëren. Zo krijgt u inzicht in hoe u wordt ervaren in de publieke arena. Speech en storytelling vraagt om veel oefening en feedback. Daarvoor is in deze interactieve cursus met een kleine groep deelnemers extra aandacht.

Voorbereiding
Vooraf krijgt u een inspirerende speech toegestuurd en vragen ter voorbereiding van uw eigen verhaal/speech.

Over de docent/spreker

Henriëtte Koomans is een ervaren executive trainer en gastdocent bij Nyenrode Business Universiteit, de Politieacademie en Comenius Leergangen op het gebied van leiderschap. In het verkiezingsjaar van Obama volgde ze bij Harvard het vak Public Speaking en werd zo enthousiast dat ze met collegas van MIT Sloan School of Management in Boston, een cursus in speeches en storytelling ontwikkelde. Deze ontving grote waardering bij internationale MBA en executive studenten en is al jaren een vast onderdeel bij Nyenrode Business Universiteit en de Politieacademie.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor leidinggevenden, (project)managers, adviseurs of bestuurders die actief willen leren om het eigen team of een breder publiek aan te spreken en daarin ingewikkelde vraagstukken op een makkelijk te begrijpen manier onder de aandacht willen brengen.

Resultaat

  • Uw publiek in heldere taal bij vraagstukken betrekken
  • Zichtbaar worden als mens en als leider met een persoonlijk verhaal
  • Leren opbouwen van een aansprekend verhaal/speech
  • Gescherpt op waar u voor staat en de impact die u kunt hebben

Programma

Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 09:30 – 17:00
PE-punten: 9
Ledenprijs: € 695,-
Niet-ledenprijs: € 795,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers