Zie partnerwebsite
Milaan
15 mei
Nu inschrijven

Algemene informatie

De VRC introduceert een nieuwe internationale samenwerking met SDA Bocconi School of Management SDA Bocconi School of Management . De Executive Open Programs en Online On-Demand Courses van SDA Bocconi bieden een goede ondersteuning in uw ambities als registercontroller. Deze programma’s voldoen aan de hoogste standaarden voor Permanente Educatie (PE). Dit is uw uitnodiging om de toekomst met vastberadenheid te omarmen en de grenzen van mogelijkheden te verleggen, geïnspireerd door de visie van Stefano Caselli en de missie van SDA Bocconi: “_The future is uncertain and ambiguous yet fascinating and stimulating for those who have the instinct and taste for innovation, risk, courage , and responsibility_”. Als VRC-lid ontvangt u ledenvoordeel op geselecteerde Executive Open Programs en Online On-Demand courses van SDA Bocconi.

**SDA Bocconi School of Management**
Deze bijzondere samenwerking met SDA Bocconi School of Management is een partnerschap dat ons drijft door een gedeelde visie op de toekomst van financieel leiderschap. Het partnerschap gaat verder dan traditionele samenwerkingsverbanden en is gericht op het vormgeven van de toekomst van financiële leiders. SDA Bocconi School of Management staat bekend om haar leiderschapsgerichte programma’s, die naadloos aansluiten op de evoluerende behoeften en trends binnen het financiële vakgebied. Dit is een aanvulling in het VRC Finance Academy aanbod dat aanzienlijk bijdraagt aan het creëren van het moderne CFO-profiel .

– **VRC-ledenvoordeel**: op geselecteerde cursussen
– **PE-garantie**: door VRC gecrediteerde partnercursussen
– **Internationaal perspectief**: Laat u inspireren door SDA Bocconi om opkomende mondiale uitdagingen aan te gaan en met succes veranderings- en innovatieprocessen aan te sturen.
– **Internationale verbondenheid**: Benut vooruitstrevende betrokkenheidskansen om een rolmodel te worden op het gebied van samenwerking, empowerment en een authentiek gevoel van verbondenheid.
– **Online en on-campus programma’s**: aanbod van Engelstalige Executive Open Programs en Online On-Demand Courses in verschillende disciplines.

Programma

Als VRC-lid ontvangt u exclusief ledenvoordeel op geselecteerde programma’s:

Executive Open Programs (Milaan | Engels):
Emerging Leaders Program
Startdatum: 22 oktober 2024

Finance for Senior Executives
Startdatum: 12 november 2024

Strategic Innovation in the Digital Era
Startdata: 20 november 2023 | 18 november 2024

Artificial Intelligence and Data Science for Executives
Startdatum: 15 mei 2024

International Arbitration and Risk Management
Startdata: 28 november 2023 | 26 november 2024

Senior Management Program
Startdatum: 11 september 2024

Online On-Demand Programs (On-Demand | Engels):

Inschrijven

VRC-leden ontvangen ledenvoordeel op de geselecteerde Executive Open Programs en Online On-Demand Programs van SDA Bocconi. U vindt de bijbehorende promotiecodes in de VRC nieuwsbrieven of in het lidportaal.

U kiest het ledenvoordeel die op u van toepassing is en voert deze in bij inschrijving voor de desbetreffende programma’s op de website van SDA Bocconi School of Management. Om u in te schrijven voor deze programma’s dient u de cursus specifieke inschrijfinstructies te volgen die op de cursuspagina van SDA Bocconi worden verstrekt.

Contact

Voor vragen over het aanbod van SDA Boccini, cursussen of inschrijven met korting kunt u contact opnemen met de VRC via vrc@vrc.nl of bel met het VRC-bureau op 020 240 11 00.

Inschrijving voor de cursussen en facturatie loopt via SDA Bocconi School of Management en valt hiermee niet onder de algemene voorwaarden van de VRC.

Cursusagenda

SDA Bocconi: Artificial Intelligence and Data Science for Executives

woensdag 15 mei
Milaan
Footer achtergrond

VRC WINTER SESSIONS

De VRC Winter Sessions bieden de kans om uw professionele succes te bevorderen
met een exclusief VRC-item voor de winter en extra PE-punten bij het boeken van
een van de volgende cursussen uit de VRC Finance Academy:

07-12-2023 Refresh yourself, refresh your team
08-12-2023 LinkedIn positionering voor Controllers
11-12-2023 Zet uw Potentieel optimaal in (tweede cursusdag 18/12)
12-12-2023 Leadership Agility
12-12-2023 CSRD Duurzaamheidsverslaggeving in de Praktijk
13-12-2023 Control(ling) in een Agile Organisatie/Transformatie