8 PE-punten
€ 895
Nu inschrijven

Algemene informatie

VRC Winter Sessions
Investeer deze winter in uw professionele succes met de VRC Winter Sessions. Wanneer u een cursus boekt uit het december aanbod van de VRC Finance Academy, ontvangt u het speciale Winter Sessions pakket. Elke Winter Session bevat een exclusief VRC-item voor de winter en zelfstudiemateriaal waarmee u 2 extra PE-punten verdient bovenop de reguliere cursuspunten. Mis de Winter Sessions in december niet, boek de cursus van uw voorkeur en ontvang het waardevolle Winter Sessions pakket.

De volgende cursussen zijn onderdeel van VRC Winter Sessions:
07-12-2023 Refresh yourself, refresh your team
08-12-2023 LinkedIn positionering voor Controllers
11-12-2023 Zet uw Potentieel optimaal in (tweede cursusdag 18/12)
12-12-2023 Leadership Agility
12-12-2023 CSRD Duurzaamheidsverslaggeving in de Praktijk
13-12-2023 Control(ling) in een Agile Organisatie/Transformatie

Cursusinformatie

In deze eendaagse workshop krijgt u inzicht in de patronen, ook wel voorkeur in denkstijlen, die u in de context van uw werk geneigd bent steeds te herhalen, en krijgt u handvatten om deze nog effectiever in te zetten. De uitspraak: Dat is nou typisch iets voor jou! of Dat is nou typisch iets voor mij! is een uitspraak die erop duidt dat u (onbewust) zon patroon bij de ander of uzelf registreert. Die patronen activeren of blokkeren onbewust bepaalde capaciteiten. In de workshop leert u hoe u deze patronen herkent en voorkeur denkstijlen erkent, om daar vervolgens efficiënter mee aan de slag te gaan.

Voorbereiding

Deze workshop maakt gebruik van een Mindsonartest om de voorkeur denkstijlen in beeld te brengen en dient van te voren te zijn gemaakt. Deelnemers dienen twee weken van te voren deze Mindsonartest te maken. Het invullen duurt ongeveer 45 minuten. Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een uitnodigingslink voor de Mindsonartest, deze is inbegrepen in de curussprijs.

Over de docent/spreker

Deze cursus wordt verzorgd door Roger Beijer, gespecialiseerd in het coachen van professionals, leidinggevenden en teams. Daarnaast begeleidt hij organisaties bij veranderingen, het grip krijgen op gedrag en cultuur en de beïnvloeding hiervan. Door verbinding te leggen tussen de harde en zachte kant van organisaties, dringt Roger Beijer door tot de kern van problemen en biedt structurele oplossingen. Nieuwe kennis en vaardigheden draagt hij op laagdrempelige wijze over door middel van concrete voorbeelden uit de praktijk.

Roger is afgestudeerd Veranderkundige, in het bezit van de Lean black belt, Scrum master en is certified trainer van neuro linguistic programming. Tevens is hij auteur van het boek Soft controls voorbij en het artikel NLP en toezicht op gedrag en cultuur, gepubliceerd in het Jaarboek Compliance 2016.

Voor wie?

Voor een ieder die inzicht wil krijgen in hoe zijn of haar gedrag in een bepaalde context tot stand komt, dit bij een ander wil kunnen herkennen en met deze kennis tot effectiever gedrag en efficiëntere werkzaamheden wil komen.

Resultaat

In deze eendaagse workshop krijgt u inzicht in krachten en knelpunten in uw werkzaamheden. U weet hoe u uw krachten nog meer kunt gebruiken, hoe u voorkomt dat u last krijgt van uw minder sterke kanten, hoe u eventuele wrijvingen vermindert en hoe u deze leerpunten in de praktijk brengt.

Programma

Leervorm: VRC Workshop
Tijd: 10:00 – 17:00
PE-punten: 8
Ledenprijs: € 795,-
Niet-ledenprijs: € 895,-
Voorbereiding: de Mindsonartest is inbegrepen in de cursusprijs.

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers