84 PE-punten
Zie partnerwebsite
Erasmus Universiteit Rotterdam
1 februari
Plekken beschikbaar: 10
Nu inschrijven

Algemene informatie

Onze omgeving verandert continu en dat zal wel altijd zo blijven. Mensen, organisaties, regios en landen die zich het beste aanpassen aan hun omgeving hebben een voorsprong op diegenen die dat niet doen. Wilt u inspelen op veranderingen dan past projectmatig werken daar uitstekend bij.
Steeds meer organisaties realiseren hun doelen op een planmatige en gestructureerde wijze door de uitvoering van projecten. De juiste projecten die de strategische doelen kunnen realiseren worden gekozen, geclusterd per doelstelling en samengebracht in een portfolio.
Projectmatig werken gaat over het opleveren van een concreet projectresultaat, waarmee de strategische doelen worden gerealiseerd. Het aantal projecten in organisaties neemt gestaag toe en bijna iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met een project!
De module Project Control gaat in op het beheersen van een project. De student krijgt inzicht in de ‘do’s en don’ts bij het beheersen van projecten en kan hiermee een bijdrage leveren aan het succesvol opleveren ervan.

Voor wie?

De controller heeft in diverse rollen te maken met projecten en het beheersen ervan.
Veel voorkomend als:

  • Manager Finance/Planning & Control (leidinggevende van projectcontrollers)
  • Functioneel verantwoordelijke (het inrichten van project control in een organisatie)
  • Project Controller (b.v. van grote projecten).

Resultaat

Project Control is veel meer en gaat veel verder dan alleen de financiële beheersing van een project. Het gaat om een brede ondersteuning en advisering van de projectmanager en/of de projectdirecteur.
Het leerdoel is om het gehele vakgebied project control te behandelen en alle beheersmaatregelen de revue te laten passeren, zodat de student inzicht krijgt wat hij/zij in deze rollen moet doen.

Programma

Startdatum: februari 2023
Tijd: 6 bijeenkomsten (wekelijks op vrijdag)
PE-punten: n.t.b.
Kosten: €2245,-

Cursusagenda

Project Control

woensdag 1 februari
Erasmus Universiteit Rotterdam
Footer achtergrond

CURSUS

In deze workshop wordt vanuit
verschillende invalshoeken ingegaan
op de ethische implicaties van
actuele ontwikkelingen en innovaties
waarmee registercontrollers in de
marktsector te maken hebben of krijgen.