6 PE-punten
€ 595

Algemene informatie

De cursus Power BI Basis 2 is een vervolg op Basiscursus Power BI 1. In dit 2e deel verdiept u zich in het maken van interactieve, geautomatiseerde en visueel aantrekkelijke dashboards met de Power BI software. U leert in een handomdraai de vaardigheden om goed presterende dashboards te ontwikkelen en data te presenteren. In Power BI 2 doet u meer kennis op over de eigenschappen van een goed datamodel: de motor van elk dashboard. Ook leert u over het inlezen van verschillende databronnen en hoe u dit omzet in een interactief dashboards door het gebruik van bepaalde functies, tooltips en ‘drillthroughs’ uit Power Business Intelligence.

Voor wie?

Deze cursus is voor deelnemers die de Power BI Basis 1 cursus gevolgd hebben of op een andere manier de basiskennis van Power BI beheersen. Wanneer u eerst de basisvaardigheden van Power BI wil leren, bieden wij de cursus Power BI Basis 1 zowel klassikaal als elearning aan.

Resultaat

In deze cursus worden uitleg en een demo gevolgd door praktische opdrachten waarmee u zelf aan de slag gaat. Uiteindelijk maakt u een grotere eindopdracht waar alle onderdelen van de cursus in terugkomen. Na de training weet u hoe u een goed presterend, interactief en makkelijk te gebruiken dashboard realiseert.

Programma

Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 09:00 – 17:00
PE-punten: 6
Ledenprijs: € 495,-
Niet-ledenprijs: € 595,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers