6 PE-punten
€ 595
e-learning
e-learning
Nu inschrijven

Algemene informatie

Welkom bij de e-learning module AI for Business. Deze module is samen met de Open Universiteit ontwikkeld en bedoeld als een introductie tot Artificial Intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie, en wat deze technologie voor u kan betekenen u als registercontroller. AI kan enorme hoeveelheden van documenten van een bedrijf controleren in plaats van slechts een steekproef zoals mensen doen. Het is o.a. in staat om verborgen patronen, trends en inzichten te ontdekken. In deze module introductie tot Artificial Intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie, wordt het vanuit verschillende perspectieven belicht.

De module bestaat uit een 4-tal leereenheden. Hieronder staat kort weergegeven wat u in elk van de leereenheden kunt verwachten:

Resultaat

  • Leereenheid 1 AI in accounting: De cursist leert hoe de waarde van AI in het werkveld van registercontrollers te ontdekken.
  • Leereenheid 2 AI stappen: De cursist leert welke stappen er zijn voor het uitvoeren van een AI projecten en hoe deze kunnen worden toegepast
  • Leereenheid 3 Machine learning in AI: De cursist leert welke machine learning taken uitgevoerd kunnen worden binnen een AI project.
  • Leereenheid 4 Business understanding AI: De cursist leert hoe de business understanding stap kan worden uitgevoerd binnen een AI project.

Na het bestuderen van deze module dient een globaal beeld te zijn van de mogelijkheden van AI en voor uw eigen organisatie. Hierdoor kunt u inschatten waar de inzet van AI mogelijk van toegevoegde waarde is.

Programma

De module staat in de online leeromgeving van de Open Universiteit. Na registratie ontvangt u van ons de link naar dit platform.

Leervorm: E-learning
PE-punten: 6
Ledenprijs: € 495,-
Niet-ledenprijs: € 595,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Cursusagenda

Footer achtergrond

VRC WINTER SESSIONS

De VRC Winter Sessions bieden de kans om uw professionele succes te bevorderen
met een exclusief VRC-item voor de winter en extra PE-punten bij het boeken van
een van de volgende cursussen uit de VRC Finance Academy:

07-12-2023 Refresh yourself, refresh your team
08-12-2023 LinkedIn positionering voor Controllers
11-12-2023 Zet uw Potentieel optimaal in (tweede cursusdag 18/12)
12-12-2023 Leadership Agility
12-12-2023 CSRD Duurzaamheidsverslaggeving in de Praktijk
13-12-2023 Control(ling) in een Agile Organisatie/Transformatie