6 PE-punten
€ 595
e-learning
e-learning
Nu inschrijven

Algemene informatie

Welkom bij de e-learning module AI for Business. Deze module is samen met de Open Universiteit ontwikkeld en bedoeld als een introductie tot Artificial Intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie, en wat deze technologie voor u kan betekenen u als registercontroller. AI kan enorme hoeveelheden van documenten van een bedrijf controleren in plaats van slechts een steekproef zoals mensen doen. Het is o.a. in staat om verborgen patronen, trends en inzichten te ontdekken. In deze module introductie tot Artificial Intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie, wordt het vanuit verschillende perspectieven belicht.

De module bestaat uit een 4-tal leereenheden. Hieronder staat kort weergegeven wat u in elk van de leereenheden kunt verwachten:

Resultaat

  • Leereenheid 1 AI in accounting: De cursist leert hoe de waarde van AI in het werkveld van registercontrollers te ontdekken.
  • Leereenheid 2 AI stappen: De cursist leert welke stappen er zijn voor het uitvoeren van een AI projecten en hoe deze kunnen worden toegepast
  • Leereenheid 3 Machine learning in AI: De cursist leert welke machine learning taken uitgevoerd kunnen worden binnen een AI project.
  • Leereenheid 4 Business understanding AI: De cursist leert hoe de business understanding stap kan worden uitgevoerd binnen een AI project.

Programma

De module staat in de online leeromgeving van de Open Universiteit. Na registratie ontvangt u van ons de link naar dit platform.

Cursusagenda

Footer achtergrond

CURSUS

In deze workshop wordt vanuit
verschillende invalshoeken ingegaan
op de ethische implicaties van
actuele ontwikkelingen en innovaties
waarmee registercontrollers in de
marktsector te maken hebben of krijgen.