4 PE-punten
€ 395

Algemene informatie

LinkedIn is ’s werelds grootste professionele netwerksite en voortdurend in beweging. Door het vele thuiswerken is het gemiddeld aantal (profiel)bezoeken het afgelopen jaar sterk opgelopen. LinkedIn helpt bij het vinden van een (nieuwe) baan, freelance werk, klanten en potentiële partners. Een goed LinkedIn-profiel helpt u o.a. met het behalen van uw persoonlijke doelen. Staat u er wel eens bij stil of uw profiel aan een update toe is? In deze training krijgt u o.a inzicht in welke onderdelen en invulling goed scoren om zo beter gevonden te worden.

Met inmiddels meer dan 610 miljoen gebruikers in tweehonderd landen wereldwijd is LinkedIn met recht hét zakelijke sociale medium. Maar hoe kan een platform zoals LinkedIn gebruikt worden persoonlijke ontwikkelingsdoelen te bereiken? Hoe kan uw zichtbaarheid vergroot worden? Wat is personal branding en hoe positioneert u zich op LinkedIn? Hoe onderscheid u zich van anderen en hoe laat u een (toekomstige) werkgever of klant zien waar u voor staat?

Voor wie?

De online workshop is bedoeld voor mensen die al actief zijn op LinkedIn maar het nog weinig inzetten voor personal branding. U leert waarop te moet letten om je optimaal te presenteren en uw vindbaarheid te vergroten. Het resultaat van de workshop is een helder, onderscheidend profiel op LinkedIn. Daarnaast heeft u een gedegen kennis van de mogelijkheden van het medium en hoe u die strategisch kunt benutten om uw netwerk en uw arbeidsmarktpositie te versterken. Voor deelnemers is het gewenst reeds een eigen Linkedinpagina te hebben.

Resultaat

  • Kennismaking en leerdoelen bespreken
  • Strategisch benutten van de functies van LinkedIn
  • Toepassingsmogelijkheden van LinkedIn
  • Personal branding

Programma

Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 09:00 – 13:00
PE-punten: 4
Ledenprijs: € 295,-
Niet-ledenprijs: € 395,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten, 5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Finance Academy loterij
VRC item goodiebag

Bevestig uw deelname via de officiële uitnodiging.
(verstuurd op 2 mei 2024)