3 PE-punten
€ 495

Algemene informatie

LinkedIn is ’s werelds grootste professionele netwerksite en voortdurend in beweging. Door het vele thuiswerken is het gemiddeld aantal (profiel)bezoeken het afgelopen jaar sterk opgelopen. LinkedIn helpt bij het vinden van een (nieuwe) baan, freelance werk, klanten en potentiële partners. Een goed LinkedIn-profiel helpt u o.a. met het behalen van uw persoonlijke doelen. Staat u er wel eens bij stil of uw profiel aan een update toe is? In deze training krijgt u o.a inzicht in welke onderdelen en invulling goed scoren om zo beter gevonden te worden.

Met inmiddels meer dan 610 miljoen gebruikers in tweehonderd landen wereldwijd is LinkedIn met recht hét zakelijke sociale medium. Maar hoe kan een platform zoals LinkedIn gebruikt worden persoonlijke ontwikkelingsdoelen te bereiken? Hoe kan uw zichtbaarheid vergroot worden? Wat is personal branding en hoe positioneert u zich op LinkedIn? Hoe onderscheid u zich van anderen en hoe laat u een (toekomstige) werkgever of klant zien waar u voor staat?

Over de docent/spreker

Drs. Sandra Werre is Senior Associate bij The Executive Network waar zij zich focust op Executive Search & Interim management. Ze is met name actief in de sectoren logistiek, vervoer en mobiliteit en kunst, cultuur, media en entertainment. Daarnaast is Sandra Werre gecertificeerd coach en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, LinkedIn en personal branding, vitaliteit voor werknemers, teamtraining en leefstijl. Ze maakt gebruik van onder andere online coaching, coaching op locatie, kunst- of museumcoaching met de Art Based Learning methode.

Voor wie?

De online cursus is bedoeld voor mensen die al actief zijn op LinkedIn maar het nog weinig inzetten voor personal branding. U leert waarop te moet letten om je optimaal te presenteren en uw vindbaarheid te vergroten. Het resultaat van de cursus is een helder, onderscheidend profiel op LinkedIn. Daarnaast heeft u een gedegen kennis van de mogelijkheden van het medium en hoe u die strategisch kunt benutten om uw netwerk en uw arbeidsmarktpositie te versterken. Voor deelnemers is het gewenst reeds een eigen Linkedinpagina te hebben.

Programma

Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 14:00 – 18:00
PE-punten: 3
Ledenprijs: € 395,-
Niet-ledenprijs: € 495,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers