6 PE-punten
€ 595
Online
21 december
Plekken beschikbaar: 9

Algemene informatie

In deze cursus ligt de focus op de meest recente ontwikkelingen in de International Financial Reporting Standards (IFRS). U verbetert uw vaardigheden om te voldoen aan de nieuwe vereisten in verslaggeving. Tijdens de cursus komen verschillende onderdelen aan bod, zowel het uitvoeren van verslaggeving naar de IFRS, als het controleren van de verslaggeving en het geven van advies op basis van de uitkomst. Er wordt speciaal aandacht besteed aan de impact van de coronacrisis op de IFRS jaarrekening. Voor deze training is geen voorbereiding vereist.

Voor wie?

Deze cursus is relevant voor financials die tijdens dagelijkse werkzaamheden de verantwoordelijkheid hebben over de verslaggeving binnen hun organisatie. Ook is deze cursus interessant voor financials die betrokken zijn bij het controleren van deze verslaggeving.

Resultaat

Na het volgen van deze cursus bent u bekend met de meest recente aanpassingen in de International Financial Reporting Standards. Ook beheerst u de nieuwe vereisten op het gebied van verslaggeving voor beursgenoteerde bedrijven in Nederland.

Programma

Tijd: 10:00 – 16:30
Vorm: online cursus
PE-punten: 6

Cursusagenda

Footer achtergrond

Al lid? Log in.

Log in voor ledenvoordeel: