8 PE-punten
€ 795

Algemene informatie

Dat er in de financiële functie van alles aan de hand is, is in alle vakbladen te lezen. Door meer digitalisering, automatisering en robotisering van administratieve processen en sterk veranderende wensen van de interne klant verandert het karakter van de financiële functie in rap tempo van vooral financieel-administratief en verantwoordend naar financieel-bedrijfskundig en vooral voorspellend. Die verandering voltrekt zich echter niet zomaar. De nieuwe rol en meer data driven finance vragen om ander weten, kunnen en zijn van financiële professionals. Het veronderstelt ook dat de basis op orde is en blijft. Het betekent kunnen loslaten en gaan voor de hoofdlijn waar het kan en alleen maar details waar het moet. Een verandering die ook vraagt om een (persoonlijke) stip aan de horizon, een positiebepaling en een routekaart van het nu naar de toekomst. Fit zijn is tweeledig; het zegt iets over de weerbaarheid en op toekomstige taken berekend zijn, maar ook gaat het over wendbaarheid en het vermogen tot aanpassing.

Over de docent/spreker

Drs. Jan de Kroon is organisatie-adviseur en directeur bij Improfin Groep. Hij adviseert, begeleidt, traint en ondersteunt uiteenlopende organisaties bij het professionaliseren van financiële functie en financiële professionals.

Voor wie?

Deze cursus is gericht op financiële professionals met een zekere eindverantwoordelijkheid voor het financieel functioneren van de eigen organisatie. De cursus is echter ook geschikt voor algemeen directeuren en DGAs die het gevoel hebben op dit punt een slag te moeten maken.

Resultaat

Tijdens deze cursus gaan we in op trends en ontwikkelingen maar vooral is het de bedoeling inzichten aan te reiken die aan de hand van enkele praktische modellen aan het denken zetten over rol, positie en toekomst van de eigen financiële functie en hoe daar te komen.

Programma

Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 09:00 – 17:00
PE-punten: 8
Ledenprijs: € 695,-
Niet-ledenprijs: € 795,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers