3 PE-punten
€ 0

Algemene informatie

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) organiseert, samen met gerenommeerde finance recruitmentspecialist Robert Walters, een exclusief ledenevenement op woensdag 15 november. In een boeiend ochtendprogramma verkennen we de belangrijkste trends binnen finance in combinatie met de arbeidsmarkt. De inhoud van de sessies is gericht op finance directors, CFOs, controllers, en RC-leden die meer willen weten over een carrière als interim professional.

Het evenement vindt plaats in het gloednieuwe Robert Walters kantoor op de Amsterdamse Zuidas het eerste kantoor ter wereld dat is ingericht op basis van neurowetenschappelijk onderzoek.

Trendoverzicht voor controllers
Robert Walters geeft een overzicht van arbeidsmarkttrends voor (interim) finance professionals, de belangrijkste ontwikkelingen binnen het werkveld van controllers, en gericht advies voor het up to date houden van uw vaardigheden. De sessie sluit af met een handig overzicht van de gevolgen van de Wet DBA.

Het evenement zal op woensdag 15 november plaats vinden in: Tower Ten, Strawinskylaan 1057, 10de verdieping, 1077 XX Amsterdam

Over de docent/spreker

Carlos Musters
Carlos Musters, founder & managing partner bij M&A Result, heeft een schat aan ervaring bij toonaangevende organisaties. Zijn expertise ligt bij diverse bedrijfsvraagstukken, variërend van complexe fusies en overnames (M&A) tot integraties en grootschalige reorganisaties. Tijdens het evenement zal Carlos ingaan op hoe de (interim) CFO zich kan onderscheiden bij het faciliteren en realiseren van transitie binnen organisaties. Kernwoorden hierbij zijn verbinding, passie en maatwerk.

Catelijne Gerlag
Catelijne Gerlag geeft een inspirerende presentatie over het benutten van ons volledige potentieel in ons werk, waarbij talentontwikkeling een cruciale factor voor vooruitgang is. Ze is gecertificeerd loopbaancoach (NOLOC), en gespecialiseerd in multipotentials. Het is haar missie om meer bekendheid te geven aan het begrip multipotential en generalisten en multipotentials te helpen om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zij streeft ernaar om een leven te leiden waarin voldoening, plezier en succes in werk en leven centraal staan.

Annemieke Peskens
Annemieke Peskens, Sr. Director bij Robert Walters, laat u graag zien hoe Robert Walters met behulp van neurologisch onderzoek een plek gecreëerd heeft die fijner voelt dan thuiswerken. Als Directeur van het Amsterdamse en Rotterdamse kantoor leidt Annemieke Peskens met vastberadenheid en focus de businesslijnen Executive Search, Vaste Financiële Posities, Tijdelijke Financiële Oplossingen, HR en Inkoopposities. Haar toewijding aan het begeleiden van professionals op elk senioriteitsniveau en haar vermogen om te navigeren door diverse vakgebieden maken haar een waardevolle schakel in de carrières van toptalenten in boekhouding, financiën, bankwezen, juridisch, IT/technologie, inkoop, verkoop & marketing, HR, ondersteuning en administratie.

Programma

09:30 uur – Inloop
10:00 uur – Inhoudelijk programma met sprekers Carlos Musters, Catelijne Gerlag & Annemieke Peskens
12:45 uur – Lunch en netwerksessie
13:30 uur – Einde

Leervorm: VRC Extern evenement
Tijd: 09:30 – 13:30
PE-punten: 3
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten
5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Indoor cinema
Finance Academy giveaway
VRC item goodiebag

Save the date: 29 mei 2024