6 PE-punten
€ 795
VRC Kantoor
17 december
Plekken beschikbaar: 13
Nu inschrijven

Algemene informatie

In het werk van de registercontroller staat het belang van ethiek onomstotelijk vast. Het adequaat hanteren van het eigen moreel kompas is dan ook een professionele verantwoordelijkheid van registercontrollers. Echter, in de snel ontwikkelende, innovatieve en vaak uitdagende professionele context van de registercontroller komen regelmatig nieuwe ethische dilemmas naar voren. Daarom is het nodig om het morele kompas met regelmaat te herijken. In deze cursus wordt vanuit verschillende invalshoeken ingegaan op de ethische implicaties van actuele ontwikkelingen en innovaties waarmee registercontrollers in de marktsector te maken hebben of krijgen. In de praktijk blijkt dat men regelmatig de ethische aspecten van nieuwe ontwikkelingen over het hoofd ziet. En als de ethische aspecten wel onderkend worden, is het niet altijd duidelijk hoe te handelen. Zelfs als het helder is hoe ethisch te handelen, dan komt het nog vaak voor dat men dat niet doet.

De cursus hanteert een praktisch en actueel perspectief op bedrijfsethiek. Aan de hand van relevante en actuele casuïstiek wordt op een interactieve manier invulling gegeven aan de morele oordeelsvorming: dat is waar het moreel kompas voor bedoeld is.

Voor wie?

Deze cursus is speciaal gericht op controllers werkzaam in de marktsector. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis op het gebied van de bedrijfsethiek vereist.

Programma

Level: VRC Fundamental
Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 10:00 – 16:30
PE-punten: 6
Ledenprijs: € 595,-
Niet-ledenprijs: € 795,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Cursusagenda

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers