8 PE-punten
€ 995
VRC Kantoor
1 oktober
Plekken beschikbaar: 8

Algemene informatie

De cursus is erop gericht om u als professional een check-up te geven, met als doel om optimaal uw talenten in te zetten. Daarbij wordt gekeken naar:
– Uw talenten
– Uw passies en drijfveren
– Uw behoefte aan uitdaging en afwisseling
– Hoe uw optimale werksituatie eruit ziet
– Wat ervoor nodig is om dit te bereiken (inclusief concrete stappen)
– Wat u eventueel nog tegenhoudt, belemmeringen extern en in uw overtuigingen/gedachten
– Tools om deze belemmeringen te tackelen

De cursus is gebaseerd op en maakt gebruik van beproefde coach oefeningen uit de loopbaancoaching. Deze oefeningen bevatten onder meer elementen van de positieve psychologie, rationeel emotieve therapie, voice dialogue en cognitieve gedragstherapie.

Voorbereiding

Ter voorbereiding krijgt u in de periode tussen de twee cursusochtenden thuisopdrachten die u twee dagen voor de tweede cursusdag instuurt.

Over de docent/spreker

Catelijne Gerlag is gecertificeerd loopbaancoach (NOLOC), en gespecialiseerd in multipotentials. Het is haar missie om meer bekendheid te geven aan het begrip multipotential en generalisten en multipotentials te helpen om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zodat zij een voldaan, plezierig en succesvol (werk-)leven kunnen leiden.

Voor wie?

Vraag u zich weleens af of uw talent optimaal gebruikt wordt? Merkt u dat sommige onderdelen van uw werk u geen energie (meer) geven? Bent u soms verveeld in uw werk, mist u uitdaging? Wilt u weten hoe u nog meer uzelf kunt zijn in uw werk? Wilt u uw specifieke eigenschappen en talenten nog meer inzetten voor uw werk? Dan is deze cursus zeer passend voor u. U gaat op basis van reflecterende en activerende oefeningen uit de loopbaancoaching aan de slag met het vergroten van uw zelfkennis. U krijgt inzicht in uw talenten, en waar u een passie voor voelt. Wat motiveert u en heeft u daarvoor nodig? Waaraan wilt u bijdragen, wat is uw ambitie? Wat past er écht goed bij u? Deze kennis matchen we aan de vereisten van uw beroep en desgewenst andere beroepen.

Resultaat

Na de training heeft u een helder beeld van wie u als professional bent, wat u nodig heeft om met plezier en precies de juiste hoeveelheid afwisseling en uitdaging te werken. Kortom:
– U heeft ontdekt wat uw ideale werk is.
– U weet hoe u uw talenten optimaal kunt inzetten. Hierdoor vergroot uw daadkracht, uw doelgerichtheid en uw effectiviteit.
– Belangrijker misschien: u weet wat u nodig heeft voor meer werkplezier.

Programma

Level: VRC Advanced
Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 09:00 – 13:00
PE-punten: 8
Ledenprijs: € 795,-
Niet-ledenprijs: € 995,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Dit is een tweedaagse cursus. Beide dagen vinden plaats op het VRC-kantoor in Amsterdam.

Dag 1: 21-05-2024 van 09:00 tot 13:00
Dag 2: 28-05-2024 van 09:00 tot 13:00

Dag 1: 01-10-2024 van 09:00 tot 13:00
Dag 2: 07-10-2024 van 09:00 tot 13:00

U schrijft zich hieronder in voor de eerste dag van de cursus. Daarmee bent u automatisch ingeschreven voor de bijbehorende tweede cursusdag.

Cursusagenda

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten
5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Indoor cinema
Finance Academy giveaway
VRC item goodiebag

Save the date: 29 mei 2024