8 PE-punten
€ 725
Nu inschrijven

Algemene informatie

Als controleur bent u traditioneel de toetsende schakel in de managementcyclus. Uw rol beweegt zich echter steeds meer in de richting van advisering en consultancy. U houdt het management en zijn of haar afdeling als het ware een spiegel voor, op basis van meetbare feiten. Als deze feiten niet tevreden stellen of onverwacht komen, komt de boodschap vaak hard aan en begint het spel van welles nietes. Op zon moment kan de relatie behoorlijk onder druk komen te staan en gaat de lering uit uw boodschap verloren.

In deze interactieve cursus zullen we ons verdiepen in en oefenen met het BISTRO-model. Een model dat bijdraagt aan het empathisch controleren en bijsturen.

Voorbereiding
Als voorbereiding op de cursus leest u het boek ‘Soft controls voorbij’ van Roger Beijer. Dit boek is online of als paperback verkrijgbaar en dient u zelf voor aanvang van de cursus aan te schaffen. De prijs van de cursus is gereduceerd omdat de aankoop van het benodigde boek niet inbegrepen is.

Over de docent/spreker

Deze cursus wordt verzorgd door Roger Beijer, gespecialiseerd in het coachen van professionals, leidinggevenden en teams. Daarnaast begeleidt hij organisaties bij veranderingen, het grip krijgen op gedrag en cultuur en de beïnvloeding hiervan. Door verbinding te leggen tussen de harde en zachte kant van organisaties, dringt Roger Beijer door tot de kern van problemen en biedt structurele oplossingen. Nieuwe kennis en vaardigheden draagt hij op laagdrempelige wijze over door middel van concrete voorbeelden uit de praktijk.

Roger is afgestudeerd Veranderkundige, in het bezit van de Lean black belt, Scrum master en is certified trainer van neuro linguistic programming. Tevens is hij auteur van het boek Soft controls voorbij en het artikel NLP en toezicht op gedrag en cultuur, gepubliceerd in het Jaarboek Compliance 2016.

Voor wie?

Voor professionals die in een controleproces voldoende verbinding willen hebben met diegenen die ze controleren en willen dat de controle uitkomsten door hen makkelijker worden geaccepteerd.

Resultaat

Deze cursus geeft u op een praktische manier inzicht in hoe u ervoor kunt zorgen dat u in een controle- en adviesproces voldoende verbinding heeft en dat controle uitkomsten beter worden geaccepteerd. Na deze training kent u de valkuilen en succesfactoren in het controleproces.

Programma

Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 10:00 – 17:00
PE-punten: 8
Ledenprijs: € 625,-
Niet-ledenprijs: € 725,-
Voorbereiding: het boek ‘Soft controls voorbij’ is niet inbegrepen in de cursusprijs.

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers