4 PE-punten
€ 945
VRC Kantoor
19 september
Plekken beschikbaar: 12
Nu inschrijven

Algemene informatie

Een goed ontworpen proces is nog geen garantie op een goede uitkomst. Menselijk gedrag is niet altijd rationeel, daarom is het belangrijk om bij het ontwerpen en uitvoeren van processen in organisaties inzicht te hebben in menselijk gedrag. In deze masterclass zal aandacht worden besteed aan wat gedrag in organisaties beïnvloedt en aan zogenoemde biases: valkuilen in het menselijk denken die invloed hebben op besluitvorming en op de effectiviteit van processen en samenwerking.

Deze masterclass helpt om gedrag in uw organisatie beter te begrijpen. Een beter inzicht in de oorzaken van gedrag helpt om risicomanagement, compliance en besluitvorming te versterken. Het kijken door een gedragslens helpt om effectiever te kunnen opereren als organisatie en bestuur.

Voorbereiding

De basis voorkennis die financals hebben over risicomanagement is voldoende. Vanwege het interactieve karakter van de masterclass is het wel belangrijk dat u ruime werkervaring heeft.

Over de docent/spreker

Prof. mr. dr. Femke de Vries en Marlies de Vries RA
Femke de Vries en Marlies de Vries zijn beiden erkende experts op het gebied van gedrag in organisaties en adviseren organisaties over hoe door kennis van gedrag risicomanagement, compliance en besluitvorming te versterken is. Femke de Vries is daarnaast bijzonder hoogleraar Toezicht aan de Rijksuniversiteit Groningen, commissaris bij BNGBank en zij vervulde verschillende toezichtrollen bij DNB en de AFM. Marlies de Vries is daarnaast associate professor Risk, Control and Behaviour (binnen BIV) bij Nyenrode Business Universiteit en tevens is zij in opdracht van de Minister van Financiën Kwartiermaker Toekomst Accountancysector.

Voor wie?

CFOs, ervaren controllers, compliance officers, interne en externe toezichthouders, accountants.

Programma

Level: VRC Masterclass
Leervorm: VRC Masterclass
Tijd: 16:00 – 20:00
PE-punten: 4
Ledenprijs: € 745,-
Niet-ledenprijs: € 945,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Cursusagenda

Footer achtergrond

The VRC fast-track to CIMA & CGMA

Programma hoogtepunten:
CIMA- en CGMA-kwalificatie
Verdien 150 PE-punten, voltooi bijna 4 jaar PE-verplichting
Fast-track van 3 maanden
Korte avond- en weekendsessies
Exclusief voor registercontrollers