2 PE-punten

Algemene informatie

Authentiek leiderschap is essentieel voor succes in de huidige tijd. Maar wat betekent authentiek leiderschap in deze dynamische wereld? Hoe kunt u zich ontwikkelen tot een authentieke leider?

Tijdens VRC Conversations, dat op 8 maart gestreamd wordt van 9 tot 12 uur, delen verschillende experts hun ervaringen en inzichten. De sprekers gaan dieper in op authentiek leiderschap op basis van invalshoeken uit hun eigen vakgebied. Vervolgens is er een rondetafelgesprek waarin de experts discussiëren over de nieuw verkregen inzichten, begeleid door een dagvoorzitter.

Onze gasten voor VRC Conversations op 8 maart zijn:
Prof. dr. Ron Meyer is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan TIAS, waar hij onderzoek doet op het gebied van bedrijfsstrategie en leiderschap, en doceert in diverse masters en company specific programmas. Daarnaast is Prof. dr. Meyer ook directeur van het Center for Strategy & Leadership van TIAS School for Business and Society.

Marilieke Engbers PhD heeft meer dan 20 jaar ervaring als adviseur in leiderschap en verandering. Ze combineert het doceren over strategie realisatie voor de controllersopleiding van de Vrije Universiteit met het spreken over het ongezegde, blinde vlekken, hubris, paradigmaconflicten en kracht en tegenkracht in relatie tot governance met advieswerk.

Drs. Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken ‘Het grote gevecht’ (2021), ‘Het drama Ahold’ (2009) en ‘De Prooi’ (2016). Hij is een fanaat op het gebied van good governance en leiderschap door bestuurders en commissarissen.

Dagvoorzitter:
Mark Wijsman zal met zijn enthousiasme de discussies in de VRC Conversations leiden.

Programma

Leervorm: VRC Conversations
Tijd: 09:30 – 12:00
PE-punten: 2
Ledenprijs: Gratis
Exclusief voor leden

VRC cursussen zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Footer achtergrond

VRC Algemene Ledenvergadering

Stem mee!
Gratis activiteiten
5 PE-punten
Inspirerende sprekers
Indoor cinema
Finance Academy giveaway
VRC item goodiebag

Save the date: 29 mei 2024