8 PE-punten
€ 1145
VRC Kantoor
20 maart
Plekken beschikbaar: 17
Nu inschrijven

Algemene informatie

De potentiële waarde van Artificial Intelligence (AI) voor Finance & Control en bedrijven is enorm. Er bestaat nog veel onbenut potentieel binnen Finance & Control afdelingen, waar AI een aanzienlijke bijdrage kan leveren. Hoe realiseert u die waarde voor uw afdeling en voor uw organisatie?

Het benutten van deze waarde vereist echter een doordachte aanpak. In deze cursus leert u de essentiële AI theorieën en toepassingen en analyseert u praktijkvoorbeelden van zowel succesvolle als onsuccesvolle implementaties van AI. Krijg meer inzicht in de impact van AI voor uw organisatie en realiseer concrete business cases met AI binnen uw afdeling en organisatie aan de hand van een actiegericht implementatiemodel. Of u nu de potentie van AI binnen uw organisatie wilt ontgrendelen of uw begrip van AI wilt verdiepen, deze cursus biedt kennis en ervaring die uw rol als financial zal transformeren.

Onderwerpen

Van fundamentele theorie tot concrete implementatie, deze onderwerpen bieden een gestructureerd programma naar het begrijpen en effectief inzetten van AI binnen uw organisatie:

  1. Theorie en toepassing: begrijp de fundamenten van AI

Aan het begin van de cursus verdiept u zich in de theorie van Artificial Intelligence. Wat is het en wat is het niet en wat zijn de verschillen met bijvoorbeeld machine learning? U leert hoe verschillende toepassingen van AI werken en wanneer deze toepassingen waardevol zijn voor uw organisatie.

  1. Praktijk voorbeelden van succes en falen

U doorloopt praktijkvoorbeelden van AI toepassingen en implementaties. Hier duikt u dieper in op welke aspecten van AI waardevol zijn en wat u juist moet vermijden.

  1. Actiegericht model: businesscase realiseren

U identificeert waardevolle toepassingen van AI voor uw organisatie. U kijkt hierbij zowel naar de financiële business case als naar de technische mogelijkheden en noodzakelijkheden. Vanuit hier komt een plan om waarde te realiseren: de businesscase.

  1. Take-aways

Aan het einde van de cursus heeft u een overzicht van noodzakelijke inzichten en modellen zodat u kunt beginnen met het realiseren van uw eerste AI businesscase binnen uw organisatie.

Expert

Sam Balkenende is data en AI adviseur en ondernemen. Als partner bij Den of Data heeft hij de afgelopen zes jaar succesvolle implementaties begeleid van data en AI oplossingen in mid-market bedrijven. Hij realiseert waardevolle businesscases die schaalbaar, robuust en overdraagbaar zijn. Hij deelt zijn technische kennis met praktische inzichten, een holistische benadering en beidt u een unieke kans om AI te doorgronden, zelf toe te passen en waarde te realiseren.

Resultaat

Na deze intensieve cursus zult u een gedegen inzicht hebben in de theoretische basis van AI en de relevante AI kansen voor uw afdeling of organisatie. U zult in staat zijn om concrete AI-businesscases te waarderen en u kunt de eerste businesscase zelfstandig opstellen voor toepassing binnen uw organisatie. Na deze cursus zult u:

  • Een diepgaand inzicht hebben in de theoretische basis van AI en de relevante kansen voor hun organisatie.
  • In staat zijn om concrete en strategisch doordachte AI-businesscases te ontwikkelen die waarde toevoegen aan hun organisatie.
  • Expertise bezitten in de praktische toepassingen van AI-modellen en trends voor de toekomst.
  • Geïnspireerd zijn door echte praktijkervaringen en klaar zijn om de volgende stappen te zetten in het vormgeven van een AI-gedreven toekomst.

Programma

Level: VRC Advanced
Leervorm: VRC Cursus
Tijd: 09:30 – 17:00
PE-punten: 8
Ledenprijs: € 945,-
Niet-ledenprijs: € 1145,-

VRC activiteiten zijn vrijgesteld van BTW. Op VRC activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Cursusagenda

Footer achtergrond

Financiële Integriteit:
Fraude & Greenwashing

Ontwikkel uw expertise in fraudepreventie
met de VRC masterclass voor financiële
professionals. Verhoog uw bewustzijn en beheers
proactief risico’s, terwijl u ethisch handelen benadrukt.
Leer concrete strategieën implementeren
voor financiële integriteit en effectieve
fraudepreventie op elk niveau van uw organisatie.